Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Malinka - pamietaj że wazymy sie o tej samej porze, bo waga poranna moze sie aż o 2 kg róznic od wieczornej i to norma
zobaczymy co to w ogóle z tego wyjdzie...
a to najważniejsze:-) jak tam Twoja poraniona brodawka? już lepiej?kurka faktycznie...ani Harsh, ani buziaka....hmmm....
Kochane jade do szpitala bo juz sie chyba tak podenerwowałam że od 17stej nie czuje ruchów ;-( 3 majcie kciuki. Jejku zawsze przez słuchawke słyszałam ze chociaz coś w brzuchu plumka, a teraz nic ;
no: Mam nadzieje ze to fałszywy alarm ....
[...] ja od wczoraj mecze sie z nieregularnymi bolami i biegunka po tej herbacie malinowej. Ciekawa jestem czy to sie do konca tygodnia bardziej rozwiniepozdrawiam, milego dnia, pozdrow laski na bb
Jestem, jestem. Dalej dwupak. Olo ma zapalenie oskrzeli, poprzednia noc oboje przeplakalismy- on bo zle sie czul, a ja mialam wielkiego dola (dalej mnie trzyma)... No i tak sie nie zlozylo, zeby dzisiaj cokolwiek napisac... bo tylko bym narzekala... A i tak kupa roboty z Olem i w ogole...