reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Ja to zawsze przyjdę jak już nikogo nie ma ech.. włosy ufarbowane, coś tam wyszło ;) ale jednak co fryzjer to fryzjer, choć mama naprawdę się starała i nie wywdzięczę się jej chyba.. seriale obejrzane, kolacyjka wsunięta, ale ten budyńńńńńńńńńńńń grrrr.. uduszę Cię Masala za chętkę.. jutro na deser będzie budyń :D waniliowy z malinami mmmmmmmmm

Ona czekamy na wieści, na pewno mała ma po prostu lenia :*

Hars, Buziak odezwijcie się..

Malinka - pamietaj że wazymy sie o tej samej porze, bo waga poranna moze sie aż o 2 kg róznic od wieczornej i to norma

Pamiętam :) Dzisiaj o 20ej było o 700g mniej niż wczoraj o tej porze chociaż moja lewa kostka przypomina rozmiarem mandarynkę ;)

ale pusto się zrobiło...teraz każda dłuższa nieobecność bardzo podejrzana się wydaje:tak:
emek z tatą jeszcze walcza na górze, dzisiaj przygotowywali pokój do tapetowania, trzeba było zaszpachlować wszystkie dziury i łączenia płyt, a potem je wyrównać więc nakurzyli że na dole mam znowu syf... teraz budują stelaż pod biokominek - mój M. wymyślił sobie:crazy: zobaczymy co to w ogóle z tego wyjdzie...
Zosia mi wnętrzności obija, trudno znaleźć pozycje do siedzenia czy leżenia...
zagubione Marcjanki odezwijcie się:tak:
ona daj znać co z Tobą i dzidzią... czekamy na wieści...

edit
malinka czyli tendencja spadkowa:tak: a to najważniejsze:-) jak tam Twoja poraniona brodawka? już lepiej?

Ostatnia edycja:
Buziaczek ma sie dobrze- jeszcze nie rodzi ;-). Ladowarka z laptopa jej padla i czeka na nowa bo nie moze go odpalic. Odezwie sie jutro albo po jutrze jak odpali laptopa.

A mialam jeszcze dodac ze macie wszystkie od niej POZDROWIONKA :)

Ostatnia edycja:
kurka faktycznie...ani Harsh, ani buziaka....hmmm....

Jestem, jestem. Dalej dwupak. Olo ma zapalenie oskrzeli, poprzednia noc oboje przeplakalismy- on bo zle sie czul, a ja mialam wielkiego dola (dalej mnie trzyma)... No i tak sie nie zlozylo, zeby dzisiaj cokolwiek napisac... bo tylko bym narzekala... A i tak kupa roboty z Olem i w ogole...

Kochane jade do szpitala bo juz sie chyba tak podenerwowałam że od 17stej nie czuje ruchów ;:)-( 3 majcie kciuki. Jejku zawsze przez słuchawke słyszałam ze chociaz coś w brzuchu plumka, a teraz nic ;:)no: Mam nadzieje ze to fałszywy alarm ....

Trzymam kciuki, miejmy nadzieje, ze to falszywy alarm!

Btw:
SMS OD PINKI:
[...] ja od wczoraj mecze sie z nieregularnymi bolami i biegunka po tej herbacie malinowej. Ciekawa jestem czy to sie do konca tygodnia bardziej rozwinie :-D pozdrawiam, milego dnia, pozdrow laski na bb

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem, jestem. Dalej dwupak. Olo ma zapalenie oskrzeli, poprzednia noc oboje przeplakalismy- on bo zle sie czul, a ja mialam wielkiego dola (dalej mnie trzyma)... No i tak sie nie zlozylo, zeby dzisiaj cokolwiek napisac... bo tylko bym narzekala... A i tak kupa roboty z Olem i w ogole...

Zdroweczka dla Olo - biedaczek.
A co do nastrojow to ja ma tak jak ty. Dola i jeszcze raz dola..........i placze co chwile.....

No Harszka nie strasz, a dostałaś smsa ode mnie??

Biedna Pinka, muszę jej napisać, że mi wreszcie pępek wyszedł to się uśmieje ;)

Patik a jak wygląda taki biokominek?? że elektryczny??
Dziękuję, brodawka jest ok, tylko na samym czubku sutka miałam to pęknięcie, smaruję, nie ocieram i chyba lepiej :)

reklama
Do góry