Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie Marcoweczki:-)
Gratuluje II kreseczek i spokojnych i zdrowych przyszlych miesiecy zycze, prosze o troszke fluidkow dla nas niezafasolkowanych zebysmy do Was dolaczyly
Witam w Marcóweczkach! Piszę tak niepewnie trochę ,ponieważ moja ciąża jest potwierdzona tylko przeze-mnie ,moje 3 testy bladziochy,spóźniającą się miesiączkę i objawy.Pozostaje tylko wybrać się jeszcze do ginekologa,ale to koło 10 lipca.Jak już potwierdzę ją to prześlę moc fluidków dla wszystkich starających się-uda Wam się napewno.My czekaliśmy prawie rok.Pozdrawiam!:-)
Witam wszystkie dziewczyny :-) CORNELKA, ANA4 gratulacjeee :-):-) Więc i ja dołącze do was pare dni temu robiłam test i była 2-ga blada kreseczka @ się spóznia 5dzień więc i nie zapowiada się na to żeby się pojawiła,temperaturkę mierze rano i cały czas powyżej 37' :-) Ja i mój M jesteśmy bardzo szczęśliwi nie myśleliśmy że uda się nam przy 1 cyklu starań :-) Dziewczyny oczekujące i starające się 3mam mocno kciuki za was i mam nadzieję że za niedługo będzie nas tutaj przybywać :-)
Mama05-3mam mocniutko kciuki i wierze ze dolaczysz
Ana4 ja tez jeszcze nie bylam u lekarza ale okresu nie mam juz z poltora tyg pierwszy test ledwo widoczna roiony popoludni 3 dni pozniej z rana 2 mocne krechy do lekarza ide tez cos po 10lipca zeby juz byc pewna na 100%
Sabrina hehe widze ze jeszcze zadna u lekarza nie bylaja bylam z inna dolegliwoscia i kazal mi zrobic test i dopiero wtedy przyjsc zrobilam tego samego dnia i bach
Witam dziewczyny:-) Zgadza sie jeszcze nie bylam u lekarza wybiore sie w polowie lipca :-) juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc fasolke :-) :-).ana4 no chyba jedziemy na podobnym wozku a obliczalas sobie termin mi wyszlo tak na 5 marca ;-)