reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcóweczki 2011

Marta, to wspolczuje pogody. U mnie sloneczko swieci, pranko wyschlo. Musze uprasowac zaslony do ninkowego pokoju. Zamontowalismy rolete, lampke. Koszyk sie wietrzy :) Dywan sie wywietrzyl, ale jutro chyba ma padac.

A w ogole to masz jeszcze z jednego paczka? Takiego z dzemem bym zjadla

reklama
Kurcze to widze, ze w Polsce nawrot zimy... straszne!!
Mam nadzieje, ze nas to ominie:)) U nas tez sliczna pogodna i nawet dosc cieplo jest:))

W końcu was nadrobiłam puki pamietam to odrazu odpisze

Malina a zapytaj funfele jak ona to robi z tym prądem bo mnie powiedzieli w elektrowni że nie ma takiej opcji tylko osobiście w kasie i ja mam prad z enea

Dove a ja wszedzie czytam że śledzie i makrele to najzdrowsze ryby dla ciężarnych bo mają dużo tych tłuszczy omega 3 i jakieś tam białka extra

Milusia jakie cudne ale chyba jednak aż tak bardzo podobne do siebie nie są? No i ewidentnie widać że jedna uśmiechnięty urwis a druga słodki aniołek

Ruda tak tak ciastka to jest to też wszamałam

Clifordzik mam nadzieje że nie nudzi Ci sie na uczelni

Koncia a czemu aż 3razy musi malować te szafki 2nie wystarczy?

Ewi a co było ostatnim razem z sexkiem u mnie bo to juz tak dawno było że nie pamietam

To teraz sprawozdanie co u mnie
wstałam o 8 wiec szok bo to dla mnie normalnie środek nocy ale musiałam wstac na siku bo znalazłam metode na extra spanie i nie wstawanie obkładam sie poduszkami i śpie do białego rana nawet sie nie przekręcając
ale wróciłam do wyrka bo zachciało mi sie przytulasków mała chyba też stęskniona była za gilaniem bo tak sie fajnie wypinała
a później pojechałam na zakupy do kauflanda o zgrozo ile ludzi w dodatku wpieniłam sie strasznie bo chciałam dokupic dla małej na wyjście pajaca albo śpiochy i kaftanik i sie wpieniłam bo wszystko zaczynało sie od rozmiaru 56w góre wrrrrr
w dodatku zapomniałam rozmienić kase na wózek i musiałam dreptac po butikch oczywiście nikt mi rozmienić nie chciała dopiero zlitowała sie była klientka za czasów kiedy pracowałam a ona tam ma cukiernie pogadałyśmy chwile po czym laska drze sie na całego "Ania rozmień pani na drobne bo wy sie obijacie a jej tu zaraz dziecko dołem wyleci"ale siara wszyscy sie patrzyli na mnie jak na wariatke ale kasa rozmieniona hihi
przyjechałam do domciu zrobiłam mannowca i sałatke i zaległam przed kompem na 5min po tym czasie m sie wydziera że mam z kompa złazic więc zaraz zmykam bo jeszcze furi osioł dostanie

Aha Tulip przyszła owieczka jest świetna wczoraj moduł przykładałam do brzucha to mała najpierw sie przestraszyła a po chwili sie do niego przytuliła jak przesówałam po brzuchu to ciągła za nim więc zakup napewno udany

U mnie nasypało wczoraj wieczorem a ze jest sucho to sie mocno trzyma;)dzis było troszke słlonca ale zimno,teraz -5st
Papcia moj gin tez mowił ze sledzie sa wskazane bo to jedne z najczystszych ryb;)mowisz ze owieczka fajna? moze naciagne jakas ciotke na prezent;)

Ostatnia edycja:
Jestem wykończona:oo2: i jeszcze nie zrobiłam wszystkiego, co mnie doprowadza do szału!
Mili, piękne te wasze kruszynki:tak:
papcia, no właśnie kupiliśmy gównianą żółtą farbę nobilesa i cholerstwo spływa nawet jak się cieńko pomaluje, a jak drzwiczki leżą na płasko, to i tak takie krechy się robią. ***** straszne! A połowa 3 segmentowej szafy jest w tym kolorze! Inne farby są firmy colours i już 1 warstwa wygląda lepiej niż 3 tej nobilesa.:wściekła/y:
Poczytam sobie co tam u Was, żeby się odstresować i może uda mi się jeszcze coś porobić... Mam dziś kupę energii, ale jak widać i tak za mało :hmm:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry