aga_cina
Mama Aniolka
tulip, ja to chetnie Was bym poczestowala, ale wirtualnie to tylko mozecie ekran sobie polizac. Ale na prawde dobre mi wyszlo, warte bolu plecow, ktory wczoraj mnie dopadl :-) 2 najwieksze plotkary w pracy. Nie dawalam sie wciagnac w te ich dyskusje. Cale szczescie mam i takie prawdziwe kolezanki :-) jutro wlasnie umawiamy sie do kina :-) M. jeszcze nic nie wie, pewnie bedzie troche przeciwny, bo sie o mnie martwi, w koncu mam termin na za 2 tygodnie. Dzis na stole czekala do mnie walentynka z wierszykiem ;-) hehe, jak w podstawowce. slodkie. Musze mu cos kupic. Moze mp3...
Kolezanka(jest polozna), pytala mnie czy mam juz skurcze takie w pachwinach (wczoraj mialam), powiedzialam, ze nie i zapytalam co znacza. No to, ze porod juz tuz tuz. Buuu, wlasnie mnie tez tam boli :-( aby do czwartku, aby do czwartku...
Kolezanka(jest polozna), pytala mnie czy mam juz skurcze takie w pachwinach (wczoraj mialam), powiedzialam, ze nie i zapytalam co znacza. No to, ze porod juz tuz tuz. Buuu, wlasnie mnie tez tam boli :-( aby do czwartku, aby do czwartku...
Dobrze, ze jakos je przezylas
Emek mi dzis taka wypasiona gofrownice kupil:-) Bede jesc i tyc