reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hello

niedobrze miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wypiłam juz szklankę wody moze mi przejdzie ale czuje sie fatalnie brzuch boli i mam wrażenie ze zamiast brzucha mam ogromny kamien z przodu!!!!!!!!!!!! narazie nic nie jem bo pawia puszcze poczekam az mi przejdzie:eek:

Hars- ale miałas sen no no ja w roli agentki hmmmm całkiem mozliwe;-)
Wierka- to mnie pocieszyłas hahhah
Vetka- trzymamy kciuki zeby wsio było ok

ide sie ubrac

Ależ mace sny hihihihihihi:-D:-D:-D to wyczekiwanie widzę, że rzuca nam się na mózg hahahahaha
Pinka biedulko, tulę cię mocno. Wczoraj wieczorem też miałam takiego pawia na końcu gardła. Okropne uczucie:wściekła/y:
vecia 3mam kciuki, mała na pewno świetnie się zaprezentuje:-)
masala ooj to będzie ci ciężko po tym tłustym czwartku rodzić:tak:
agacina nie martw się, że u ciebie cicho, bo jak się zacznie, to ze zdwojoną siłą. Ciesz się, że nie męczą cię upierdliwe objawy zbliżającego się porodu;-)
Martuś to ja poproszę takiego naleśniczka mniaaaaaaammm:-p
Wczoraj wyłam już do księżyca, bolało mnie totalnie wszystko. Myślałam już, że pęknę, ale nic.. to chyba z przepracowania:eek: dopadł mnie w południe jakiś baby blues, w Piotrulę wstąpił diabeł, a ja żeby nie dać się temu wszystkiemu, sprzątałam do wieczora:sorry: Dzisiaj natomiast już odespałam i mam zamiar się tylkooooooooooo leniććććććććććććććć

Ostatnia edycja:
Pinka a może to jakiś niespodziewany objaw?

Harsh Katjusza wy to macie sny nawet moje wymiękaja

Agacina ja Ci mówie ze Ty jak Pinka do wielkanocy:)

Marta zatłuke Cie za te naleśniki napewno dzisiaj napieke

a ja miałam fatalną nocke ze wzgledu na biodra z resztą bolą do teraz w dodatku mam depresje i to wielką bo złożyliśmy wózek i mi nie pasuje nie jest taki jakbym chciała

no może Pinka nie przeterminujesz nam się ;p jednak

ja pracuję nieustannie od wczoraj nad nieprzeterminowaniem - właśnie wyczyściłam mojego dużego obłoconego konia, a to nie lada wyczyn, bo cwaniak trochę niewyżyty i rozbrykany... potem 2 taczki oborniczka wywiozłam i musiałam wracać do domku, bo mnie w cipce zaczęło ciążyć i kłuć. No ale jak tylko usiadłam to mi przeszło. Teraz sprzątanko w domu, potem spacer 2km z Ziutką do taty, tam zrobię obiad i jak chłopaki zjedzą to wrócę pieszo z Wiktorem do domku. Może jednak w czwartek uda się urodzić?
Znów nadzieja a potem rozczarowanie...
słoneczko piekne świeci, ale jest zimno brr

eit
Papcia - oj a co jest nie tak? Może jednak w użytkowaniu będzie git. Jaki wózek jaki model?

Agacina ja Ci mówie ze Ty jak Pinka do wielkanocy:)
No kuzwa dzieki. To jeszcze 2 miesiace, jak slonica!
Scarletka, Ty mi ta zdwojona sila oczu nie mydlij ;-)

Jesli dzis mnie ktos zapyta czy cos sie dzieje, to przysiegam - ubije! Przeciez na jutro mam termin :-p

Te nalesniki to moze i ja zrobie. A w czwartek tlusty czwartek. Moze faworki zrobie, bo co innego bede miala do roboty :confused2:

O, Malinaa! Dawaj tu relacje, zdjecia itp.!!1

reklama
Papcia nie pasuje ci wózeczek, bo kogoś w nim brakuje. Jak wsadzisz Lenkę tak na pewno się do niego przekonasz:-)
Pastelka
widzę, że przyspieszanie porodu wychodzi ci jak mnie:-D czyli w ogóle. Na mojego żadna ciężka praca nie działa
malinka!!! co u was? jak sobie radzicie?opowiadaj szybciutko

Ostatnia edycja:
Do góry