Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u mnie to nie ma zadnych znakow juz na porod jak przed tem non stop cos mnie bolalo jak to babe w ciazy tak teraz cisza jak makiem zasial... ani na jawie ani we snie....wrrrr.... a juz tak bym chciala byc po ...ale zazdroszcze tym ktore juz sie rozpakowaly... ehhh ...papcia ty to masz jeszcze kupe czasu :-);-)a mi jutra wg usg 40sty tydzien leci i dooopa nic sie nie dzieje

Witam
Ja nadal 2 in 1 , mimo iz pan doktor w poniedziełek twierdził iz daje nam max tydzień,odszedł czop i wszystko boli, człowiek się nastawił ,że to lada chwila, a tu nic. Poprostu jeszcze nie czas, do terminu też trochę czasu i trzeba czekać. Tylko, to czekanie jak same wiecie na koniec najgorsze, dni siągną się jak tygodnie, a tygodnie niczym miesiące.
Koncia -dasz radę ,ale życzę żeby wszystko poszło już szybko i gładko![]()

Patik, w dzień jest złośliwie spokojna ;-) W dzień jest spokojna po rodzicach, w nocy wychodzi z niej dziadek nerwus :-)