O matko, jaki wieczór/noc koszmarne! Niunia wyła od 18.00 do 1.00, a my mieliśmy ochotę wyć razem z nią. Coś się jej ewidentnie dzieje na moim pokarmie - bo dziecko najedzone, kupki niby były, u przytulona i na rączkach, a tu ryk. Potem poszło więcej śluzu z wodą niż kupki, młoda mam też wrażenie jakby lekko zaflegmiona była. A lekarz mówi, że to norma

. Kurka, może jestem przewrażliwiona, ale ewidentnie widzę, że coś się niefajnego mojemu dziecku dzieje :-(
katjusza, po prawie 3 tygodniach ten ból mi nie minął. W lewej piersi jest dużo silniejszy i dłuższy - niejednokrotnie karmię małą ze łzami w oczach

.
Bosa, a jakie masz pieluchy? Bo ja mam pampersy
a ja wiem, ze
Bosa ma pampki pampers premium

Tutaj szukalam i nie bylo... Chyba, ze moze w necie znajde, bo one sa fajne dla noworodkow.
Tak jak
Harsh pisze - mam Pampers Premium i są naprawdę super! Są trochę droższe od normalnych pampersów, ale moim zdaniem warte. Są cieńsze, mięciutkie i pupcia po nich piękna - zero odparzeń, zaczerwienień i podrażnień. No i ładnie chłoną nawet część rzadkiej kupki.
Harsh, co ja bym dała za taką opiekę poporodową w Polsce! Bo to właśnie po porodzie jest najwięcej pytań, wątpliwości, problemów, lęków. Sama wiem, jak bardzo bym doceniła teraz! Pewnie nawet nie musiałabym kombinować i jeździć do szpitala co 2 dni na obejrzenie rany, tylko miałabym to w domu. Fajnie tak.
A KTG i tak miałam tylko raz - jak już zaczęłam rodzić ;-)