Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Mój kochany, cierpliwy małżonek dostał kryzysu. Nie dziwię się. Ja mam permanentny kryzys.
. Ale ważne, że w normie.
.

:-);-)
Dawidek narazie nie wygląda jakby go bolał brzuszek, więc narazie zaczekam jeszcze, dzisiaj zrobił bardzo małą kupkę, więc mam nadzieje, że wszystko będzie ok
Mam ten sam problem co tulip i podaję Małej Mi butlę z mm wieczorem po kąpieli i problem nie znika. W ciągu dnia je z cyca i zachowuje się przy tym normalnie w sensie nie marudzi. Wcześniej na kolację był cyc ale grymasiła i pluła nim ... przy butli jest różnie, dziś np wypiła ładnie ale później bez marudzenia się nie obeszło.tulip- u nas byl identyczny problem okazalo sie ze maly nie dojadal sie i temu tylko na rekach i na rekach dokarmiam go mm i cisza jak makiem zasial (...)
a dajecie im tyle zeby same wysunely jezykiem butle z ust?? ja cyca nie daje za duzo bo mly mi go tylko na chwile wcina wiec mu odciagam bo cycem plul i plakal i przy butli i przy cycu mu sie zdarza teraz marudzenie ale to brzez to ze lapczywie pije i trzeba go jak je i zaczyna plakac to troche go odsune od jedzenia odbekne uspokoje zrobie mu przerwi na 3,4 min i potem spowrotem. i jest spokoj karmie go przed kompiela jakies 45 min i potem jest spokoj potem jakies 2 i pol godz po kompieli dostaje butle ok.180 ml i zawsze robie troche wiecej zeby jak mu sie zachce to sobie podjadl zwykle zostawia na dnie ale czasami to nawet zjada na raty w ciagu ok 45 min z butli ok 200 ml i przybiera mi teraz ok 260 gr na tydz. co jest zupelnie w normie jego siatki wagowejbuziaczek ...
Mam ten sam problem co tulip i podaję Małej Mi butlę z mm wieczorem po kąpieli i problem nie znika. W ciągu dnia je z cyca i zachowuje się przy tym normalnie w sensie nie marudzi. Wcześniej na kolację był cyc ale grymasiła i pluła nim ... przy butli jest różnie, dziś np wypiła ładnie ale później bez marudzenia się nie obeszło.
aha i 4 razy dziennie dostaje do mleka npo 10 kropel espumisanu lub lyzeczke gripe water i baki sa przy kazdym karmieniu ale nie wydaja sie mu sprawiac problemow...wrecz przeciwnie;-)