reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Wlasnie maltretuje mala lezeniem na brzuszku wiec mam chwilke na pisanie.
Buziak moja najada sie napewno ma miesiac a od wyjscia ze szpitala w 5 dobie przytyla 1100 g. Ona poprostu marudzi, oznaki zmeczenia widze juz ok 16' i nie da sie malej skusic na drzemke. Poprostu musi sie wyplakac. Polozenie do lozeczka jest powodem do marudzenia wiekszego.lokata u mnie tez zasypiala juz sama, a teraz cos jej sie odmienilo. Omg znowu placze

hejka:)
wpadam i wypadam bo zaraz kumpela przyjdzie na włosy;)
Tulip moja tez miała i do teraz czasem sie zdarzy,marudzenie od 16 do kapieli i tez nic nie pomagało,chyba ten typ poprostu tak ma;) a Twoja Laura lubi sie kapac? bo moja uwielbia i chyba nie moze sie tego doczekac dlatego tak marudzi bo zaraz po jest błoga cisza;)
Ewe sto lat dla Emilki:) moja Gosia tez dzis konczy 8 tyg;)

Cos mi sie wydaje ze moja Gosia ma refluks,coprawda nie ulewa jakos mocno i czesto ale czeto po beknieciu widac ze cos ja boli i meczy,płacze wtedyi sie wygina i nie mozna jej uspokoic,zwłaszcza jak uleje,tak jakby ja piekło w przełyku:(

Miłego dnia zycze:)

Olu, moja lubi sie pluskac, ale nie lubi wycierania :/ mimo to troche ja kapiel uspokaja. Choc wciaz po kapieli marudzi, czasem nawet 2 godziny

Witam.
Ewe - nie Ty jedna jedną ręką klika a na drugiej karmi dziecko;-):tak: :-D, najgorzej jak prawa zajęta:tak::-D.
M właśnie do pracy wyjechał, Pablo śpi a ja czekam na psiółkę-chrzestną bo mamy dla młodego ubranko do chrztu wybierać:tak:.

;-)

Ewe- ja jak pisze jedną reka to minimum pół godziny haha:-D
Marta- to pochwal sie co wybrałyscie za strój:tak: ja tez jestem na etapie poszukiwań...
ola- ty pracusiu ja miałam w planach dzis sprzątac ale nie mam siły......... brrrrrrr
buziak- to az tyle twój mały zjada:szok::szok::szok:??? mojemu sie unormowało i najwiecej zje 120ml czaaaaaaaaaaasami 150ml ale to musi byc bardzo głodny..........
tulip- moj tez sie wierci kreci stęka, ale wydaje mi sie ze on tak poprostu ma........ bo pózniej zasnie........

reklama
Martuś śliczny kąplecik, ma też mamy uniwersalna sukienusię
1575226871

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry