reklama

Marcóweczki 2011

no jest napisane że to len:-) więc chyba nie oszukują:-D

ten twój marynarzyk mi sie bardzo podoba... ja na allegro znalazłam tylko takiego c.jpg i jakoś nie mam przekonania czy ten strój oddycha...

Ostatnia edycja:
reklama
Pinka- chrzcimy 12 czerwca, mam nadzieję, że będzie ciepło, a jak bedzie zimno to mam spodenki i białka kurteczkę z polaru
A my dzisiaj mamy dzień smerfa-marudy. Mała podypie po 20 min, budzie się z płaczem, jęczy, nic jej nie pasuje. A ja nie moge iść z nią na spacer bo czekam na kuriera:(

Ostatnia edycja:
witam was mamusie:)

sliczniutkie macie plany na te ubranka:) ja narazie nie kupuje bo moj szymus bedzie chrzczony dopiero oklistopada ale te berety sa sliczniutkie!

tak PINKA - moj potrafi tyle zjesc ale to ma pol na pol mm z moim mlekiem podawane w dwoch osobnych butelkach... jak nie dostanie tyle zeby sam sie odstawic od smoka to wogole kimac nie chce i tylko marudzi chwilke poguga i zaraz wnerwa lapie i maruda mu sie wlancza a jak dostanie tyle co chce to pieknie wyspany i nie ma problemow placzowych...
byc moze nadrabia to co przez wymioty przed tem stracil??

tulip - to jak juz jedzenie na placz nie pomaga to definitywnie cos go boli albo ma kolki wlasnie w takim wypadku nic tylko wspolczuc...

ja dopiero uslulalam mojego marude bo ten przeklety reflux dal mu tak dzis po tylku ze szok co go nakarmilam to on chlust i tak w kolko tylko placz bo glodny i glodny masakra potem po godzinie marudzenia znowu dalam mu papu najpierw sprobowalam herbatki koperkowej deczko a potem po 15 min mleczka wypil 60 ml i w koncu przestal zwracac biedaczek... teraz usypia z melodyjka a oczy juz ma takie czerwone i spiace ze szok a zgaga daje mu tak popalic ze az mi go zal biedny zasnac przez to nie moze...znowu dzis poprosze o gaviscon bo bez tego ciagle wymiotuje:-(:-(

No ja juz po ''pracy'' ;)
Vetus sliczna ta sukienusia:) moge zapytac skad?
Marta fajny ,niezobowiazujacy komplet;)
Pinka no mi tez ten pierwszy sie podoba:)
Futrzaczku ładne oba ale pierwszy wyglada ''lzej'';)

Stwierdzam ze dla chłopakow sa ładniejsze ciuszki na chrzciny bo dla dziewczynek to same ''krynoliny'' i atłasy,blee i drogie to okropnie.Ja bym chciała cos jak Vetki kiecka ale na razie nawet nie wiem kiedy beda chrzciny wiec nic nie kupuje.
Pogoda sie poprawiła wiec zaraz idziemy na spacerek:)

widzę, że czas chrztów się zaczął i wybieracie ciuszki:tak: wszystkie śliczne, a te chłopięce kompleciki wręcz boskie. Sama się przyglądam, bo chrzest u nas blisko, już pod koniec maja. Dokładna data jeszcze nie ustalona. Również poszukuję czegoś dla mojego bąbelka:-) Mam tylko problem jak z rozmiarem, bo w sklepie jak wezmę w rękę, to na oko wiem czy będzie dobre,a kupując przez neta kupuje w ciemno. FIrmy różnie produkują, jedne zawyżają numerację inne zaniżają:eek:
Bartuś chodzi w rozmiarze 62 i właśnie się zastanawiam, czy na za 3 tyg wziąć mu już 68? śmiesznie będzie jak tak zrobię, a młody mi się w nim utopi:baffled:

Olcia a mi się właśnie zdaje, że dla dziewczynek to są piękne sukienusie, a dla chłopców same dziwaczne sztywne gajery ;p Ale ten zestaw Futrzaka - niebo!!!! Muszę tylko rozmiar obczaić, bo chrzciny jakoś czerwiec/lipiec i nie wiem kompletnie jak mi to dziecię urośnie.. No i właśnie jak pisze Scarlet to rozmiarówki nie są równe, może lepiej poprosić o zmierzenie na długość, szerokość, rękawek, nogawka itp..

Nie wiem co dzisiaj mojemu dziecku, dwa dni nie było na spacerze, dzisiaj 2,5h i śpi dalej już godzinę po powrocie ;) Chyba przetlenowałam Jaśka ;) O o odzywa się powolutku.. Po takie przerwie zmierzę mu cukier, ale jak dotąd nie spada poniżej 90, więc jest super!!

Ps. Tak ten czas leci, że nie zauważyłam, a tu kolejne szczepienie sę zbliża ;)

reklama
Malinus moja wczoraj tak pieknie spała na spacerze i potem jeszcze na ogrodku,razem z 4h z przerwa na jedzenie;) a dzis z nia wyszłam i po poł godzinie wrzask taki ze masakra i tak ma do teraz co chwile wrzeszczy,troche zjadła i zasypiała juz ale nie zasneła tylko sie rozwyła i tak co chwilke:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry