reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Ale sie moja Laurunia meczy bolem brzusia dzisiaj :( a od wczoraj daje delicol, czy to od tego?
Dopiero co mogla cyca zjesc i juz lekko ulala mleko ze jakims sluzem :( biedulka. Dzis niebede trenowala samodzielnego zasypiania

Ewe a pamietasz takie plastikowe buty hmm jak one sie nazywaly, pamirtam ze mialy dziury w obcadach gdzje spinacze drewniane wkladslysmy i robilysmy z nich szpilki ( przynajmniej u mnie w miescie byla taka moda )

tulip - u mnie też tak się robiło:-D pinezki w podeszwę i było stukanie:-D a i tak pamiętam że największa frajda to już po komunii wyjść na dwór w lakierkach komunijnych:-D

trzymam kciuki za wszystkie marudki by troche mniej pomarudziły w weekend! i życzę wszystkim mamuśkom udanego weekendu. ja mam tyyyyle zaplanowane że nie wiem czy będę miała okazje wpaść. buziaki kochane:*

Ale sie moja Laurunia meczy bolem brzusia dzisiaj :( a od wczoraj daje delicol, czy to od tego?
Dopiero co mogla cyca zjesc i juz lekko ulala mleko ze jakims sluzem :( biedulka. Dzis niebede trenowala samodzielnego zasypiania

Ewe a pamietasz takie plastikowe buty hmm jak one sie nazywaly, pamirtam ze mialy dziury w obcadach gdzje spinacze drewniane wkladslysmy i robilysmy z nich szpilki ( przynajmniej u mnie w miescie byla taka moda )
:tak: U NAS MOWIONO NA TO WĘGIERKI ;-) szkoda ze nie wpadlysmy na taki pomysl jak wy :-( moja ma juz lakierki rozmiar na ok.6 mies :-)

Ostatnia edycja:
tulip ... domyślam się że jesteś nieźle wykończona ... przeboje mamy z Naszymi dziewczynami.
My dziś daliśmy Małej Mi Bobotic o 17 czyli godzine przed kąpaniem ... a do tej pory dawaliśmy po kąpaniu a przed karmieniem, może to dlatego że kropelki zaczęły działać ale moja Gwiazda nie marudziła przy karmieniu i nie wierzgała jak dotychczas. Zobaczymy jutro.

oooooooo tak tak lakierki podbite pineskami lub mamy buty tak zwane "motylki" nie wiem czy wicie o jakie chodzi............to był szał nagich ciał:-D:-D

Vetka a no nie wejdzie bo ma zajebutnie szeroki rozstaw no nic puki co na tapecie jest coneco mikado mutsy i jedo,3 moje głowne wymogi teraz to mini rozstaw kół, zwykła spacerówka i skretne koła zobaczymy co z tego wyjdzie zaraz wystawiam ten stary bo już sam jego widok na nery mi dziala.

A co do m to był w środe u jakiegoś podobno wybitnego ortopedy bo go rodzinna wysłała bo stwierdziła że ona nie ma zielonego pojęcia co mu dolega i od czego wpakowała ketonal w zastrzykach i kazała iśc do specjalisty żeby blokade założył co by mu w tym bólu ulżyć a specjalista skasował za wizyte jak za zboże i zapisał kolejne tabletusie o blokadzie nawet niechciał słyszeć bo tak samo jak rodzinna stwierdził że on nie wie co to i od czego!!!! Paranoja normalnie dobrze że już jest lepiej tzn nie boli go już tak bardzo przynajmniej może w nocy spać ale ręki do góry nie podniesie max wyokość to ciut nad pępkiem teraz sama wymyśliłam że go do neurologa zapisze bo nic innego mi do głowy nie przychodzi.

Ewi daj linka do tej sukienusi śliczna jest

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry