Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ale w sumie M. chciał, żeby Stellce łatwiej było kiedyś dokonać wyboru bez ewentualnej konieczności przyspieszonego nadrabiania sakramentów, a że mi chrzest nie przeszkadza - to niech już będzie. Chociaż jeszcze nie wiem, czy ksiądz pozwoli. Ponoć można ochrzcić dziecko, nawet jeśli rodzice nie katolicy, tylko chrzestni muszą być katolikami. Bo z matką się już popstrykałam, kiedy mi doradziła, żebym po prostu ten jeden raz poszła do spowiedzi i udawała gorliwą wyznawczynię wiary. A ja tak nie chcę, nie chce kłamać, nie chcę występować przeciwko samej sobie, M. tak samo. Gdyby chrzciny miały być w Warszawie to nie byłoby problemu - odezwałabym się do tego księdza z wizytówkami, bo on mi dziecko koniecznie chrzcić chciał. Ale u rodziców w mieście może być problem.
Nakarmiliśmy małego w gondolce i śpi dalej, dał się zrobić 
niestety zuwazylam po fakcie i laskawie wymienila mi sukienke na inna (toczyłyśmy bój przez maila i pokazałam jej nawet nieścisłości w kilku aukcjach), co oczywiscie mnie dodatkowo kosztowalo, do tego nie zwrocila mi roznicy w cenie i ubrania nie mialy obiecanych w aukcji metek. Mimo wszystko dostala pozytywa, a glupia krowa dala mi neutrala i jeszcze chciala mnie obrazic pisząc, że to moja wina i noszę XXXL. Chciałam to olać, ale M mnie podburzył i zgłosiłam sprawę do Państwowej Inspekcji Handlu.
Nie wiem co ona chciała tym ugrać, sama sobie zaszkodziła i jeszcze okazała całkowity brak kultury. Najśmieszniejsze jest to, że tak podziękowała za pozytywa...
no i mały też ciągle wydaje taki dźwięk, że brzmi jak HELP. To się śmiejemy, że jakaś dusza się w nim odrodziła i taka niespokojna, bo pamięta wcześniejszy żywot ;-)
zażądalam zwrotu pieniedzy przelal mi kase na konto ale mam zamiar zglosci to do allegro bo to jest naciaganie ludzi.Zwroccie uwage jak cos kupujecie przesylka kurierska po przedplacie na konto powinna max.kosztowac 18 zl a pobranie ok.25 zl w innym przypadku sprzedajacy chce na was zarobic 

A u mnie słońce i 20 stopni, więc u was jutro też powinno byc lepiej