reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hejo hejo a za mna ktoś tu tęsknił?

Przepadłam totalnie ale załatwianie wszelakich paierkowych spraw i choroba m całkowicie mnie od was odcieły teraz zacznie sie dopiero jazda bo jak widze i u was chrzciny na tapecie my jesteśmy zmuszeni zmienić date po raz 3!!!!! i jestem już załamana bo ile można przez księdza chrzciny przekładać do tego m wraca już od niedzieli do pracy i zostajemy same!!!! nie wiem jak ja bede w nocy wstawała do małej bo odkad jestem w domu nie robiłam tego ani razu za każdym razem wstaje m i mnie wybudza a czasem trwa to nawet 15min bo ja śpie jak kamień więc bedzie wesoło:)

W dodatku dzisiaj mieliśmy wizyte u pediatry bo małą wysypało i jak sie okazało jest dość nietypowo bo ma pomieszane 2rodzaje wysypki jedna to trądzik a druga pierun wie podejrzewają że coś zjadłam ( przyznam sie pewnie kakao) ale puki nie ma wysypanej1/3 ciałka to leków nie dostanie bo nie ma takiej potrzeby, no i czeka mnie wymiana wózka no niestety ten nie spełnia swojej roli jest za szeroki mieszcze sie z nim głownie tylko do marketów!

tyle u mnie poczytam co u was dopuki nie bedzie wrzasku:)

Hmmm, 3-kołowiec i sie nigdzie nie mieści? To chyba tylko rachytyczne Chicco mają wąski rozstaw kół i wszędzie wejdą. Z moja landara (Mura 4 Maxi Cosi) też jest problem, ale wtedy małą zostawiam na chwilę przed sklepem (piekarnią czy mięsnym), a duże zakupy w markecie albo przez neta

W10128301EXC-000-068_600[1].jpgW10172602EXC-000-104_600[1].jpg

Ja kupiłam na chrzciny taki komplecik;) mamy potem jeszcze dwa wesela to mała będzie miała jak znalazł;)
U mnie chrzciny 29 maja. Miały być 12 czerwca w naszą rocznicę ale gościom lepiej pasuje wcześniejszy termin więc niech im będzie...

Papcia, witaj! I masz kłopot teraz i z eMkiem i z wózkiem. Podejrzewam, że moja landara Wózek EASYWALKER QTRO SILVER EDITION + Gratis (1580618924) - Aukcje internetowe Allegro też do wielu sklepów nie wejdzie, ale w sumie nawet nie próbuję. Zakupy robimy w markecie albo przez net, kilka okolicznych sklepów ma przyzwoicie szerokie wejścia, ale już u moich rodziców w mieście miałabym kłopot.

I widzę, że temat strojów na chrzciny na tapecie. Ja problem mam z głowy, bo jeszcze przed narodzinami Stellki sukienkę kupiłam:
chrzest.jpg
Mam tylko nadzieję, że rozmiarowo będzie ok, kiedy do chrztu przyjdzie :-)

reklama
Olcia,ewe, vetka- moja tez dzis marudzi niesamowicie, i nie spi praiwe wogole. Krotkie drzemki sobie ucina i sie wybudza. Na spacerze ostro protestowala, ale sie wkoncu poddala i jakos zasnela na ponad dwie godzinki. Teraz ledwo co ja utelepatam, lezy w kolysce, przynajmniej bulke moglam zjesc...rany dzisiaj padam.
Za to wiem ze dzis winna byla kupa ktora od 3 rano niemogla ' wyjsc' dziwne bo mala ma luzne kupki, i taka uparta jej sie trafila. Stekalo moje malenstwo jak ja przy porodzie!
Edit futerko, vetka, bosa sliczne te wasze kreacje!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry