Bosonóżka
Fanka BB :)
Hahaha!!! Z tą antykoncepcją to zupełnie jak u nas!!!! O ile jeszcze w ciąży mówiliśmy już o drugim dziecku, najlepiej z różnicą ok. 2,5 - 3 lat między dzieciaczkami, tak teraz ja myślę o podwiązaniu jajowodów, a M. o wazektomii. 'Bosa moze wyjdz gdzies na moment na spacer- po lyk energii, ja dzis musialam pokrzyczec w poduszke. Tez pol godziny wczesniej wykapalismy mala, nawet kime 20 min zaliczyla. Potem wstala na jedzonko i od tego czasy ryk. Teraz chba pzysypia mi na ramieniu, albo zbiera sile na kolejna syrene. Maja te nasze panny charakterek mie ma co. Pociesze cie, ze ty blizej magicznych 3 mcy jestes, kiedy to podobno wszystko sie zmienia.
Jadzis sobie pomyslalam, ze Laura rodzenstwa nie chce, mala egoistka. Poki co jej zachowanie jest skuteczna antykoncepcja
Gwiazda niby zasnęła, ale ja czuję, że ostatniego słowa nie powiedziała. Siedzimy jacyś wystrachani na kanapie i czekamy. Nie wiadomo na co. Cisza przed burzą.

no i jak tu odpocząć? Wystarczyło, że wybyłam na godzinkę na siłownię i już był ryk do kąpieli... Troszkę przykre, bo tatuś się bardzo stara, a mały się tylko uśmiecha jak widzi mamę
) i wejść do Practicera.
na spacerkach czy na grillu ?? udanej niedzieli 
jak bedzie za siostrą to powinien miec szbko zabka Bo Nikita pierwszego zęba miała jak skonczyła 4 miesiące a juz 2 miesiące wczesniej sie męczyła...
no i dopiero dzisiaj sie przyznał że od wczoraj miał biegunke na szczęście do małej sie nie zbliżał a w dzień chodził w maseczce mam nadzieje że jej nie zaraził