Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o 8 zaczęły się hałasy na dworze, chyba ktoś postanowił położyć nowe płytki chodnikowe, bo było słychać kłucie i cięcie piłą 
chyba za dobrze widzi, bo boczkami rolet delikatnie prześwituje światło. Kiedyś to i do 12 go przetrzymywałam. Nie dość, że straciłam długie noce, to jeszcze w dzień nie jest lepiej...
więc może lepiej nie dokładać sobie nerwów... Raz mówi, że nie chce więcej dzieci, a raz, że zazdrości grrr
siedzą ci ludzie za stołem i chyba nie pamiętają z jakiej okazji ta imprezka
albo się czepiam bo byłam niewyspana i już miałam dość.
chyba wczorajsze odwiedziny dziadka ja tak zmeczyły;-) nawet nocna burza o 3 jej nie obudziła
alez Zosia szybko sie rozwija
:-)
Łacze sie z Toba w ''samotnosci'' moj M tez zawsze wraca ok 18 a teraz do srody to chyba nawet bedzie pozniej bo maja pokazy:-(
mała spowrotem zaczeła jesc(dzis rano 110 a po 45min 50ml
) i bez krzyku sie obywa a wczoraj to wogole była jak aniołek az moj tata z zona jak byli to sie nadziwic nie mogli jaka ona spokojna i ze tak sie cały czas usmiecha
faceci to takie duze dzieci,a na taka goraczke to tez dobrze wejsc do wanny z chłodna woda;-) ,obyscie sie nie zaraziły.A z tym barkiem to tez Twoj M ? dobrze pamietam? bo moze tez cos zataił?;-)
włączyłam ogrzewanie bo mam tak zimno ze szok............ nie wiem kiedy wyjde z dzieciakami na spacer??????
z niecierpliwościa czekamy na duuuuzo foteczek;-)
żeby sie jej nie odmieniło;-))
to ci obrobię
a już w sobotę mówiłam męzowi ze mogła bym do polski już wrócić.......