Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ola- hmmm no moze ale np Bartosz Scarletki Czy też Max wypijają po 170 ml i żołądki przeciez maja takie samedziwne to jakoś no nie ....ale dobrze ze jedzą
![]()
zapytaj czy w sytuacji kiedy jeden chrzestny jest z innego miasta, czy nie możesz przedstawić zaswiadczenia przed msza tego 28 maja...rodzice chrzestni mojej Zosi też sa z daleka, i bedziemy okazywac te zaswiadczenia w dniu chrztuDzień dobry ... chociaż może tylko dla Was ...
Kurde! Nerwy mam jak cholera! Chrzciny miają być w sobote 28maja. A do jutra w kancelarii musze donieść potrzebne papiery ale jakoś i jeden chrzestny nie umie dotrzeć do swojej kancelarii po zaświadczenie ... a drugi mieszka w innym mieście i trzeba specjalnie po te zaświadczenie jechać ... a my ... auto bez przeglądu i dOpa! M ma takie podejście do tego że szok ... komentarz "trudno" albo "chyba prędzej sama Malwina sobie pójdzie do tego kościoła". No przecież mi sie zaraz laktacja zatrzymie z tych nerwów!
Przepraszam, musiałam.