reklama

Marcóweczki 2011

Ja od wczoraj dołaczyłam do mam butelkowych, koniec karmienia cycem. A Nadusia poszła spac standardowo 21-21.30 obudziła się o 2.30 zjadła 120 ml (sic!) i spała do 7.00

reklama
Ola- moja Nikita tez malutko jadła z resztą tak jest do dziś ale zawsze jakoś była w normie wagowej........

A ja swojego syncia też nie kumam jak dostaje jesc co 3 h to zhada mniej niz ja je czesciej............ hmmmm dziwne

wczoraj np: o 18:00 zjadł 100 ml ,o 20:00 80 ml a o 21:30 90ml czyli wychodzi ze w ciagu 3,5h zjadł 270 ml i zasnoł kolejny raz obudził sie o 1:30 a jak je co 3h to czasami tylko 90 wypije.......... i badź tu mądry...

Pinus moja tez tak robi,potrafi przespac pore karmienia np o godzine i wcale wiecej nie zje a moze jesc co godzine ok 60ml,wydaje mi sie ze brzuszki sa za małe i wiecej nie mieszcza na raz wiec jedza na raty;) moja dzis rano zjadła 110ml a po 40min 50ml ,jej rekord zyciowy;)

ola- hmmm no moze ale np Bartosz Scarletki Czy też Max wypijają po 170 ml i żołądki przeciez maja takie same :-D:-D dziwne to jakoś no nie ....ale dobrze ze jedzą:tak:

Dobre podsumowanie Pinuś - dobrze, że w ogóle jedzą, bo jak bysmy miały naprawdę straszne niejadki to dopiero by było zmartwienie..
Jak mnie wena złapie, to popstrykam i Cię poproszę o obróbkę :D Wielkie dzięki!!

Trudno Olcia, jakoś razem damy radę :D

A u nas walka od 6ej i tylko jedna półgodzinna drzemka, a ostatnio było tak pięknie.. i jeszcze czkawka do kompletu masakra.. już druga dzisiaj ;p Dam mu herbatki, sobie pomidorówki i muszę się zmobilizować do spaceru, jakiś leń mnie ogarnął :/

Dzień dobry ... chociaż może tylko dla Was ...
Kurde! Nerwy mam jak cholera! Chrzciny miają być w sobote 28maja. A do jutra w kancelarii musze donieść potrzebne papiery ale jakoś i jeden chrzestny nie umie dotrzeć do swojej kancelarii po zaświadczenie ... a drugi mieszka w innym mieście i trzeba specjalnie po te zaświadczenie jechać ... a my ... auto bez przeglądu i dOpa! M ma takie podejście do tego że szok ... komentarz "trudno" albo "chyba prędzej sama Malwina sobie pójdzie do tego kościoła". No przecież mi sie zaraz laktacja zatrzymie z tych nerwów!
Przepraszam, musiałam.

ola- hmmm no moze ale np Bartosz Scarletki Czy też Max wypijają po 170 ml i żołądki przeciez maja takie same :-D:-D dziwne to jakoś no nie ....ale dobrze ze jedzą:tak:

hehehehe dokładnie dobrze, że jedzą.
Mój w dzień jak zjada 150-170ml i tak jest głodny za 3-4 godzinki.
A ile razy na dobę karmisz małego? Bartuś je 6 razy, po 150-170ml( czasem mniej, czasem więcej)

Dzisiaj syncio aniołek, jak marzenie. byłam u kumpeli, a ten przespał całą wizytę

Dzień dobry ... chociaż może tylko dla Was ...
Kurde! Nerwy mam jak cholera! Chrzciny miają być w sobote 28maja. A do jutra w kancelarii musze donieść potrzebne papiery ale jakoś i jeden chrzestny nie umie dotrzeć do swojej kancelarii po zaświadczenie ... a drugi mieszka w innym mieście i trzeba specjalnie po te zaświadczenie jechać ... a my ... auto bez przeglądu i dOpa! M ma takie podejście do tego że szok ... komentarz "trudno" albo "chyba prędzej sama Malwina sobie pójdzie do tego kościoła". No przecież mi sie zaraz laktacja zatrzymie z tych nerwów!

Przepraszam, musiałam.
zapytaj czy w sytuacji kiedy jeden chrzestny jest z innego miasta, czy nie możesz przedstawić zaswiadczenia przed msza tego 28 maja...rodzice chrzestni mojej Zosi też sa z daleka, i bedziemy okazywac te zaswiadczenia w dniu chrztu:) chyba to dla ksiedza nie powinien byc jakis problem...

Witam!

Zalało mi Świdnik! Takie było oberwanie chmury i burze że szok. Nawet w wiadomościach o tym mówili. I przez to trzy dni internetu nie miałam. Dopiero dzisiaj mi podłączyli!

Pinka zagłosowałam już na Twojego przystojniaka:)

Ola ja mam zamiar po mału wprowadzać coś innego niż moje mleko po 4 miesiacach. Wczoraj była u mnie szefował i rozmawiałam z nią o powrocie do pracy. Ma mi pójść na rękę i dostosują grafik podemnie. Dlatego będę musiała wprowadzać wcześniej jakieś jedzonko.

Koncia szczerze to nie wpadłam na pomysł żeby pokazywać jej rybki. A w sobotę wyczyściliśmy akwarium i jest takie ładne wiec można bez wstydu córce pokazać hehe

reklama
cześć dziewczyny sorki, że tak się wetnę, ale mam praktycznie do oddania paczkę pieluch pampers 2 tych w żółtozielonym opakowaniu nie trafiony prezent a brak w okolicy maluszków :)
jak by co proszę o PW zwrot tylko za koszt wysyłki więc na pewno taniej ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry