mamii
Fanka BB :)
Pinka twoja córcia ma teksty do kabaretu normalnie
, a co będzie jak synuś też zacznie gadać 
Malinko to mam nadzieję, że Jaśkowi już się to spanie coraz dłuższe będzie robiło
, zazdroszczę tego morza jutro ........ ehhhhh, ale nie narzekam, jeśli wszystko się uda to w sierpniu czeka nas przynajmniej tydzień na chorwacji mmmmmmmmmm
, a co będzie jak synuś też zacznie gadać 
Malinko to mam nadzieję, że Jaśkowi już się to spanie coraz dłuższe będzie robiło
, zazdroszczę tego morza jutro ........ ehhhhh, ale nie narzekam, jeśli wszystko się uda to w sierpniu czeka nas przynajmniej tydzień na chorwacji mmmmmmmmmm
coprawda z jedna godzinna przerwa (jak tatus wrocił przed 9) ale tak to cały czas spałysmy
. Na spacerku 2 godzinki snu (o ile oczywiście nie wpadliśmy na pomysł zatrzymania się na chwilkę) i teraz ją obudziliśmy, żeby była jakakolwiek szansa na zaśnięcie na noc. Zmęczeni jesteśmy i mamy kryzys, bo chyba zupełnie nie rozumiemy naszego dziecka. Potrafi wciągnąć butlę, wypluć pod sam koniec i po kilkunastu sekundach się rozryczeć. Często jest tak, że mamy wrażenie, że ryczy dla samego ryczenia: leżaczek - źle, na rękach - źle, w łóżeczku - źle, wszystko źle. Zaczynam się martwić, że może ona ma jakieś zaburzenia, albo coś :-( Z drugiej strony ma chwile, kiedy pięknie się uśmiecha i rozkosznie guga. Tylko po to, żeby w sekundy później zacząć koncert. Już sama nie wiem, o co jej chodzi. Smutno mi dzisiaj i źle :-(