reklama

Marcóweczki 2011

Pinka twoja córcia ma teksty do kabaretu normalnie :-D, a co będzie jak synuś też zacznie gadać :happy2:

Malinko to mam nadzieję, że Jaśkowi już się to spanie coraz dłuższe będzie robiło :tak:, zazdroszczę tego morza jutro ........ ehhhhh, ale nie narzekam, jeśli wszystko się uda to w sierpniu czeka nas przynajmniej tydzień na chorwacji mmmmmmmmmm

reklama
witamy sie szybciutko i lecimy na spacer u nas dzis od 21;30 do 6 spanko i potem od 7 do 10;30 sie wyspalysmy jak za dawnych czasow a wszyscy straszyli ze przy dziecku sie nie wyspie :-D
pinka teskty corci trzeba spisac i opublikowac :-D

hej:-)
a my wstalismy dopiero o 12:szok::zawstydzona/y: coprawda z jedna godzinna przerwa (jak tatus wrocił przed 9) ale tak to cały czas spałysmy:tak: pobudka na papu była przed 3 i przed 7 ale na ta pierwsza to mała tak lekko sie przebudziła i jak dałam jej smoka to przysneła i tak stałam nad nia z 10min i sie zastanawiałam czy dac jej jesc ale ze kiepsko z jej waga to swierdziłam ze ja obudze i nakarmie;-).
My dzis tez w planie mamy grillowanie bo ma nas odwiedzic kuzyn M z zona a jutro wpadnie moj tata z zonka;-)
Malinus no prosze jaki Jas grzeczny;-) oby tak czesciej było:tak: a po drodze do tej Ustki wpadnij do nas;-)
Pinka medal dla corci za powiedzonka;-) ciuszki super ,gdyby były mniejsze to sama bym kupiła:tak:

Miłego dnia mamuski:-)

Hej
Właśnie udało nam się uciec w ostatniej chwili przed burzą:tak: Mamy problem bo po tym nanie dla alergików mały zaczął bardziej ulewać, wysypało go na szyi, czółko ma jeszcze bardziej czerwone i ma zaczerwienione, spuchnięte oczka:-( Dziś już jest tylko na piersi. Coś mi się wydaje, że to nie nietolerancja laktozy, a skaza białkowa. We wtorek pójdziemy do lekarki, zobaczymy co powie.
A jeśli chodzi o wkładanie rączek do buźki, to u nas non stop od paru dni obie rączki są zaciekle wkładane, a jak nie wychodzi to od razu bunt i ryk:-D

Ładna pogoda i weekend, to na bb pustki jak po sprzątaniu dworca ;-)
Oj, ciężki dzień za nami. Gwiazda od 6.00 rano wojuje, do spaceru, na który ze względu na straszny upał wyszliśmy o 16.30 dopiero, spała 2 razy: 30 i 45 minut :baffled:. Na spacerku 2 godzinki snu (o ile oczywiście nie wpadliśmy na pomysł zatrzymania się na chwilkę) i teraz ją obudziliśmy, żeby była jakakolwiek szansa na zaśnięcie na noc. Zmęczeni jesteśmy i mamy kryzys, bo chyba zupełnie nie rozumiemy naszego dziecka. Potrafi wciągnąć butlę, wypluć pod sam koniec i po kilkunastu sekundach się rozryczeć. Często jest tak, że mamy wrażenie, że ryczy dla samego ryczenia: leżaczek - źle, na rękach - źle, w łóżeczku - źle, wszystko źle. Zaczynam się martwić, że może ona ma jakieś zaburzenia, albo coś :-( Z drugiej strony ma chwile, kiedy pięknie się uśmiecha i rozkosznie guga. Tylko po to, żeby w sekundy później zacząć koncert. Już sama nie wiem, o co jej chodzi. Smutno mi dzisiaj i źle :-(

Bosa, to tak jakbym o swojej czytala. Towarzysze ci w smutku...my dzis dzien marudy o 5 zaczelysmy,tez myslalam , ze mkze z nia cos nie tak. Do tego upal niesamowity, mala ma potowki na karku, wiec niewygodnie ja. Osic z pielucha, zeby sie nie pocila..poza tym ze m ie cieknie bo mi goraco a tu jeszcze wrzasku ka trzeba tulic. Niewytrzymalam i lyknelam szklaneczke zimnej coli- najwyzej bede miala placz w domu bylam dzis na polach mokotowskich- i znowu meszki atakowaly...grrr
Szukam dobrej firmy co ki moskitiery w oknach zalozy- znacie jakas?
Bosa wiem ze klime montowalas, masz fachowcow godnych polecenia? Ja w tamtym roku zalozylam w sypialni, i kolesie byli calkiem Calkiem, ale stracilam namiary. Chyba trzeba pomyslec o czyms do salonu ( szkoda tylko ze ten. Kntaz tak cholernie drogo kosztuje)

tulip, mi montowała firma z Piastowa. Nie wiem, na ile dobrzy, bo montaż u mnie prosty, ale cenowo bardzo konkurencyjni,a porównanie mamy spore, bo w związku z tym, że jedyny model klimatyzatora, który u nas pasuje na wąską ścianę to LG Art, to sprawdziliśmy milion firm, w poszukiwaniu najtańszej. I na jednym klimatyzatorze z montażem tańsi byli od reszty średnio o 600 zł. Więc jakby co - podam co namiary na priv. A namiar do swojej ekipy powinnaś znaleźć pewnie na gwarancji.
I zazdroszczę klimy w sypialni. U nas niestety na razie odpada, bo oznaczałoby to kucie tuneli w sufitach, bo okna obu sypialni są na stronę "reprezentacyjną" (jak diabli!) i nie można tam montować skraplaczy :-(

Młoda tak marudziła po spacerze, że wykąpaliśmy ją wcześniej i daliśmy, znaczy spróbowaliśmy dać jeść pół godziny wcześniej. Zjadła 60 ml, zaczęła prężyć się i krzyczeć i po jedzeniu. Teraz tatuś próbuje uśpić, bo mi aż ręce się trzęsą z nerwów i się nie podjęłam.

Bosa moze wyjdz gdzies na moment na spacer- po lyk energii, ja dzis musialam pokrzyczec w poduszke. Tez pol godziny wczesniej wykapalismy mala, nawet kime 20 min zaliczyla. Potem wstala na jedzonko i od tego czasy ryk. Teraz chba pzysypia mi na ramieniu, albo zbiera sile na kolejna syrene. Maja te nasze panny charakterek mie ma co. Pociesze cie, ze ty blizej magicznych 3 mcy jestes, kiedy to podobno wszystko sie zmienia.
Jadzis sobie pomyslalam, ze Laura rodzenstwa nie chce, mala egoistka. Poki co jej zachowanie jest skuteczna antykoncepcja

reklama
miłego weekendu dziewczynki, ja mam gości wiec nie moge sobie na spokojnie poczytac i popisac:( mam nadzieje u Was wszystko dobrze...
Pinka głosik na przystojniaka oddany:)
Bosa, tulip wojownicze macie córeczki, zobaczycie jednak ze później Wam to dziewczyny wynagrodza, nie łamcie sie!
papatki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry