reklama

Marcóweczki 2011

Bosa ale ta Twoja Stelka to jest udana:) rządzi od małego hehe, a co? ma być gorsza od mamy;) mama w pracy ustawia wszystkich do pionu to Stelka w domu robi to samo;)

Malinka zaskoczyłaś mnie ze tak wczesnie miałaś ząbki. Moze i Jasiu będzie miał to po mamie i zaraz mu wyrosną i będziemy mieli pierwszego marcowego ząbka na forum hehe

Koncia ciekawa chociaż ta książka? Ja tak samo byłam nadopiekuńcza i odkryłam niedawno że często mała sobie pokwęka i zaraz sie uspokaja;)

Olka podziwiam że masz czas jeszcze dla psa! Ja przy Hani to czasami nie mam czasu się po tyłku podrapać! A moje ryby któe wymagaja tylko nasypania dwa razy dziennie głoduja czasami nawet 3 dni... Ale jestem sadystka...

Pinka ja też juz sie nie mogę doczekać obiadkowania żeby trochę odciażyć moje cyce! A Milutek zaraz zacznie jabłko podawać hehe a ja muszę czekać jeszcze dwa miesiace buuuu...

reklama
Koncik na to wygląda.. musimy się zaopatrzyć w jakiś żelik na dziąsełka.. mam też takie gryzaki-smoczki, wyglądają jak szczena boksera, ale Jasiek się koszmarnie krzywi i nie chce ich jeszcze ;p

no nie gadajcie ze juz zabki? moja tez potfornie sie slini i pcha łapki do buzi,nawet dwie na raz;)
Ewi moj pies jest mniej wymagajacy od rybek;) a Ty myslisz juz za dwa miesiace podawac ''nowosci'' jedzeniowe małej? bo ja słyszałam ze teraz to jak sie karmi piersia to dopiero 6-7 miesiac sie wprowadza cos poza mlekiem

Nie to jeszcze nie ząbki, gdzieś ostatnio czytałam, że w 2 miesiącu dzieci zaczynają się ślinić, chyba gdzieś na bb to pisało. Na ząbki to troszkę za wcześnie :tak:

Masala Maciuś też dziś cały dzień prawie spał i się boję czy zaśnie.... właśnie odłożyłam do łóżeczka zobaczymy.........
i też miał taki czas, że tylko ja byłam w stanie go utulić- minęło :tak:
Koncia ja dokładnie do takich samych wniosków doszłam i trzeba mi było żeby do tego dojść forum poczytać - stwierdziłam, że skoro inne dzieciaczki zasypiają albo uspokajają się głaskane to czemu Maciuś miał by się nie uspokoić - zadziałało... też byłam nadopiekuńcza albo raczej dałam się dziadkom zbałamucić .... :baffled:
Malina nie strasz z tym ząbkowaniem, bo Maciek dokładnie tak samo robi jak Twój Jaś a mnie się jeszcze cycory goją ... jak by mu teraz zęby wyszły ... ;(Ale tak jak Agnes pisze też czytałam w książce, że dziecko odkrywa, że ma rączki i zaczyna je brać do buzi i się ślini bardziej :D
Przytulam na kłopoty żołądkowe

Moje biedactwa was wszystkie niewysypiające się też przytulam i przesyłam trochę snu mojego synusia PACH - poszło
No i wygląda, że mój synuś jednak zasnął .... :)

Ostatnia edycja:
Pierwsza!? :-D
O takiejn godzinie???
WSTAWAć!!!!!!!!!!! śPIOCHY!!!!!!!
:-)
Piękny dzień mamy:happy2:
Buziaki dla wszystkich, udanego wypoczynku, leniuchowania, sprzątania, chrzcinowania i co tam jeszcze macie w planach.
My dziś grillujemy :tak:

cisza jak w grobowcu dziś:-D:-D

Wika czyta braciszkowi książke po swojemu oczywiście ja ja chawle ze pieknie czyta i że jest mądrą dziewczynką na co ona: W końcu taką mnie urodziłaś prawda???:-D:-D nie ma to jak skromnosć

ja dziś muszę zająć sie powystawianiem ubranek bo już czas najwyższy i zafarbowac włosy.........jutro juz wychodzę z małym na spacer jupiiiiiiiiiiiiiii.....

Posucha dzisiaj z postami ;) U nas zapowiada się fajny weekend, oby tylko podoga dopisała.. Dzisiaj jedziemy do arboretum na spacerek i może jakieś fotki sobie popstrykamy, to znów Was nimi zasypię ;) a potem grill, choć nie wiadomo, bo zapowiadają burzę. Jutro mamy w planach morze, najprawdopodobniej Ustka i już się nie mogę doczekać..

Nockę dzisiaj mieliśmy super, pierwsza pobudka była dopiero o 2:45 i Jasiek wyczyścił oba przepełnione cycusie, a mi sie udało nie zasnąć i go odbekać, potem próbował o 4:10, ale go tylko okryłam kołderką i pogłaskałam, zasnął i o 6:10 już było koniec spania.. Czyli wychodzi na to, że tylko jedna porządna pobudka, no tak to mogłoby już być :D Muszę kupić większą butlę, bo 150tka może być już za mała dla mojego łakomczuszka ;)

Pinuś nie mogę z tekstów Twojej córy - Nikita jest the best!!

reklama
Malina- eeeee no gratki dla Jasia:tak::tak: spiocha och jak ja bywa wam takie wiosenne fotki e spacerku popstrykała:tak::tak:

mój to od 1:00 do 3:00 dał aki koncert ze nie wiedziałam o co codzi:szok:

Nikita ma teksty ma:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry