reklama

Marcóweczki 2011

jakiś odpoczynek mi się należy, bo czytam tą książkę i końca nie widać, a przy moim marudniku to 1 linijkę po 3 razy ;-) miał 1 drzemkę 40 min, to udało mi się wykonać kilka ważnych telefonów. Teraz znów zasypia, ale wciąż walczy i otwiera oczka, a ja go bujam nogą ;-)

Pinka, on je 100-160ml co 2h :szok: obliczyłam, że już waży jakieś 6800...

reklama
koncia- o kurczę to jak tak dalej podzie to przegoni Jaśka Malinki ahhah
Ola- fajnie fajnie coś czuje ze mu narazie tak zostanie bo dziś juz 2 razy tak wyzywał:-D:-D a im ja sie głośniej z tego śmieje tym on więcej krzyczy

kurcze chinole mieszkają obok nas i gotują coś Jak mi w domu śmierdzi!!!!!!!!!!!! sam czosnek i cebula zaraz puszcze pawia:wściekła/y:

ja musze jeszcze odkurzyć ale maly kima wiec narazie mam przerwę;-)

Melduję się szybciutko, bo po spacerku Stellka jeszcze śpi, więc mam pewnie z 20 minut na dorobienie obiadku dla tatusia. A ja zamiast jak porządna żona stanąć przy garach (a konkretnie desce do krojenia) - wpadam na bb ;-)
My w nocy z M. odwaliliśmy numer! Wrzaskunek obudził się nam o 2.00 i zgłupieliśmy, bo to nie jej pora pobudki czy karmienia, bo dokarmiamy ją na śpiocha o 23.30. No i stoimy nad wyspą w kuchni i kminimy co jest. Dać jeść czy nie dać? I w końcu zaczęliśmy się zastanawiać, czy my jej daliśmy jeść o tej 23.30 czy nie? Z 5 minut dumaliśmy, aż w końcu zaczęliśmy sprawdzać brudne butelki w zlewie :-D Była tylko jedna z karmienia o 20.15, więc wyszło, że budzik zadzwonił, a żadne nie zareagowało!!! Pomroczność mózgu normalnie!!!

Bosa- niezły numer ha ha ha dziecko zagłodzić chcieli;-) ale dzieki temu widzisz ile Stellka wytrzymała bez jedzonka

Edit:

mój mały jak wypił o 12:30 70 ml herbaty to spi do teraz juz po 16:00;-) po mleku tyle nie wytrzymuje ....

Ostatnia edycja:
Bosa no fajnie Wam wyszło;) dobrze ze Stelka sama sie w koncu przypomniała;) moj M ostatnio tak zapomniał o wieczornym wyprowadzeniu psa i juz beztrosko lezał sobie w wannie gdy ja go zapytałam o ten spacer a było juz ze trzy godz po ''terminie'' wyjscia;)
Pinka jak zazdroszcze tak długiego spania bez jedzenia,moja to nawet na spacerze obudzi sie po 2h na papu;)
Koncia chciałabym zeby moja tak jadła choc czasem;)

Oluś próbowałam karmić z dwóch ale jakoś takie chaotyczne mi się to wydaje... nie umiem się do tego przekonać, poza tym mnie jeszcze piersi bolą i jak karmię na zmianę to każdy cycuś ma tak z 6 godzin przerwy

Pinka nie denerwuj mnie, bo nie wyświetla mi się zdjęcie, które wstawiłam wrrrr , a teraz buziek mi nie wstawia WRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!! :wściekła/y:

Rany jak czytam ile ważą wasze dzieciaczki to się zastanawiam nad Maciusiem .... tydzień temu miał 4100,ale ciuszki to na 62 pomału są małe ..... hmmmm chociaż lekarz powiedział, że ok, a wsuwa ze 30 min zawsze w ciągu dnia co 3 godziny czasem co 2, no a nocki przesypia całe .... i bądź tu człowieku mądry

Bosa skoro Stelka wytrzymała to widocznie wystarczyło, to wy budzicie na karmienie Stelkę???

Ostatnia edycja:
Hej hej witam sie i ja po wczorajszym poście Ewi skończyłam z nocnym karmieniem cycem młoda dostaje tylko przed spaniem a póżniej sobie odciągam i dostaje z butli o nie nie nie b ęde ryzykowała tym bardziej że moimi cycami to zabiłabym słonia jakbym sie dobrze zamachła

Marta zdrówka dla Cioci

Bosa meble już rozmontowane? mam nadzieje że jednak Ci odpuszczą te Chiny

Patki widze że Ty taki wrażliwiec jesteś jak ja, a zabawa małej cudna sama bym sie tak wytarzała

Koncia ja Cie podziwiam bo ja bym teraz za nic książki nie tkneła

Pinka ciekawe po kim Wiki taka aparatka?

musze sie pochwalić bo dostałam prezent od mka mianowicie nową gazówke taka srebrną jaką zawsze chciałąm niestety wypróbuje ją dopiero w poniedziałek bo nie możemy jej samej podłaczyć bo nie podbija nam gwarancji paranoja na wszystkim muszą zarobić zła jestem bo moje chłopaki sami takie rzeczy robią bez problemu a teraz nie dosyć że musiałąm stówe zapłacić to jeszcze pan sobie zażyczył jakiś specjalny wąż czyli następna stówa a kurde oni by to sami i bez tej rury podłaczyli i już bym mogła na niej kuchcić a tak musze czekać za pajacem do poniedziałku
no nic uciekam wrzaskun już sie właczył

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry