reklama

Marcóweczki 2011

witam

ja własnie pałaszuje sniadanko i zabieram sie do roboty mam tyle do zrobienia ze nie wiem w co ręce włożyć.........

wczoraj przed kąpiela połozyłam Erica do łóżeczka jak zawsze i poszłam szykować wodę a młody wpadl w taki trans gadania i krzyku ze spłakałam sie jak mops:-Dzadzwoniłam do M zeby posłuchał hehehe to tez sie poryczał w sklepie tak młody dawał czadu,ale to było cudowne!!!!!!!! szkoda ze aparat był rozładowany bo bym go nagrała na pamiatke:-D

Vetka- i jak ci mała spała po tych 60 ml????????
Malina- ja nawet na piwo nie mam ochoty na zaden alkohol a w ciąży to aż mi slina ciekła:tak:
Ruda- oj jest co robic przy 2 dzieci z kapielą ja to jestem cała mokra heheh bk kąpie codziennie 2 sama tylko ze Nikita już sie praktycznie sama szoruje ja tylko dokańczam.....
koncia- a jak on ci sie budzi tak co 2 h w nocy to ile ci zjada?
Ewe- w takim razie miłego załatwiania i krótkich kolejek

reklama
Witam się i ja:)
Vetka - mój dużo starszy od Twojej Nadii, a daję mu 30ml nana sensitive i resztę dojada z cyca. Pierwszego dnia dawałam mu butle (90ml z trudem) na przemian z cycem, ale myślałam, że mi cyce eksplodują, więc teraz jest jednocześnie butla i cyc
Magdziorku, ale u nas 60 ml idzie jako posiłek ok 1h po cycu i to jednym, jak drze sie ,że jest głodna. No i u mnie po 3h nawet cyce sie są specjalnie napiete, dopiero poczułam że nabrały po 20 do teh 5 rano.
No i wczoraj zjadła ok 21.15 te 60 ml i przespała do 4.45:confused:. Ja juz niczego nie kumam.

Witajcie:-)
No, dzisiejszy dzien zaczoł sie o niebo lepiej niz wczorajszy;-) mała po kapieli zjadła tylko 50ml ale spała az do 5 :szok: (cycki mi prawie pękly),oczywiscie ja ją obudziłam ze strachu;-) a najbardziej wystraszyło mnie i zdziwiło to ze ona lezała na brzuchu:szok: a spac kładłam ja na boczku:tak:,wciagneła 90ml i poszła spac dalej i ja po wydojeniu tez;-),no i spała do 7.30 i znowu zjadła 90ml i zasneła i ja tez.Obudziłam sie o 9 a ze mała jeszcze spała to szybko sie ubrałam ,nakarmiłam psa i poleciałam z nim na koope(naszczescie tym razem zrobił wszystko w 10min;-)) a po powrocie jeszcze zdarzyłam zrobic sobie sniadanie i dopiero wtedy Gosia sie obudziła i znowu zjadła 90ml:tak: a teraz fika na macie:-D
Troszke sie ochłodziło i jest pochmurno,pewnie bedzie padac jak zapowiadali:-( zreszta w nocy juz padało.
Koncia niezazdroszcze wstawania co 2h:no: no ale fajnie ze chociaz wieczor był spokojny i przespany:tak: no i zycze pozytywnego załatwienia spraw:tak:
Mami a nie lepiej karmic z dwoch na raz? nie bedzie wtedy takiego problemu;-)
Ewi zdrowka dla Hanusi i sto lat z okazji 2m-cy:-)

zycze miłego dnia i lepszej pogody niz u mnie;-)

moja mała własnie sie obudziła, zjadła 30 ml i ...poszła spać dalej. Naprawdę je jak myszka, ale rośnie. We wt idziemy na szczepienie to dowiem sie ile waży

hej hej!

Uwaga! Helena spala w nocy 8 h bez przerwy:szok::szok::szok: a ja 7 - bosko! a moje piersi po takim czasie lekko nabrzmiały, nawet mnie nie bolały, nic nie ciekło.
Odciągnęłam ledwo 60 ml bo jak wiecie szaleję dziś zakupowo a z Helenką moja mama:-)

vetka a ile mniej więcej waży Nadia? moja dziś pierwszy raz dostanie butlę to porównam ile zjada bo nie mam pojęcia czy 60 jej wystarczy.

ola to Małgorzatka już nieźle szaleje po łóżku:-D

pinka jej to co ta Twoja Nikita wyrabia w domu jak po szorowaniu jeszcze dokańczać trzeba:-D;-)

heja, łączę się w bólu z niewyspanymi mamusiami, mały już od 4 wojował, o 7 jeszcze córcia wstała, tak więc za dużo dzisaj nie pospałam :eek: muszę chyba kawę wypić

Madzik , Ola zazdroszczę przespanej nocki ;-)

Pinka ciekawe po kim ten Wasz synuś taki wygadany :-D przyznaj się

madzikm- ehehh Nikita w ciągu całego dnia jak maluje farbami lepi z modeliny oraz po 10 razy robi makijaże to jst co szorować:-D:-D:-D
Agnes- hmmmmm chyba po mamusi:tak::tak:
Vetka- to rzeczywiscie je jak myszunia ale za to jak długo spi mój nie wiem ile by zjadł to i tak max 3h wytrzyma i od czego to zalezy????

mamii- ładny suwaczek;-)
pół roboty zrobione:-p a mnie glowa rozbolała teraz czas na małą czarną syncio dzis nie spi :-D tylko patzry sie na chuustę chyba chce mi powiedzieć zebym go ponosiła bo wczorj bardzo mu sie podobało:tak::tak:

reklama
no w koncu dom oporzadziłam;) mama poszła z Małgoska na spacer a ja w tym czasie zrobiłam pranko,odkurzyłam podłogi ,zmieniłam posciel i zrobiłam obiad:)
Vetus moja mała tez malutko zjada bo maksymalnie potrafiła wciagnac 110ml ale teraz od paru dni ledwo 90ml a przeciez jest starsza od Twojej Nadusi,no i ponoc po mm dzieci sa na bardziej najedzone.Miłej pracy,oby wszystko sie udało:)
Pinka fajnie tak posłuchac tego ''gadania'' co ;) moja ostatnio cwiczy moje uszy i drze sie ze szyby pekaja;)i potem jest cała zadowolona z tego;)
Agnes i Ty sie w koncu wyspisz;)
Madzik no szaleje;) a wyobraz sobie ze ona zawsze jest obłozona poduszkami z przodu i z tyłu wiec nie wiem jak znalazła sie na brzuchu;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry