Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Madziczku, chuste wyprobowalam dwa razy, ale bylo goraco. Raz nawet nawet jej sie spodobalo, a za drugim razem placz. Spacerowke mam rozkladana na plasko, jeszcze nie probowalam. Zabawki jej zawiesilam kilka dni temu. Wczesniej miala taki breloczek, pande, i strasznie sie w niego wpatrywala, w sumie dalej sie na niego gapi a inne zabawki zlewa. Problem z moim dzieciem jest taki, ze uwagi za duzo wymaga, i zadko potrafi sie sama do snu utulac ( przez kolki) teraz tak jest nauczona , ze raczki usypiaja i uspokajaja. Musze jakos z tym zawalczyc, ale nie mam pojecia jak.Dziękuję Wam bardzo. Uspokoiłyście mnie. Helenka rozwojowo najbardziej zbliżona do Nadusi .
tulip jakaś alternatywa dla gondoli? chusta? spacerówka? jakieś zabawki zwisają Laurze? to naprawdę kłopot! my całe dnie w gondoli spędzamy![]()

Tulipku Postanowiłam ją nauczyć spać w swoim łóżeczku, teściowa jest zdania że mi się to nie uda![]()

a ja po chwili się zastanawiam czy ja to tak ustawiłam i już nie pamiętam czy to ona taki urwisek