PINKA25
mama razy DWA;-)
miałam dziś sprzątać bo z opalania nici..........ale tylko popasowałam zrobiłam obiad i już mi sie nic nie chce
poczekam az mążwróci z pracy to zajmie sie dzieciakami a ja oblece mieszkanko;-)
Papcia- no nie da sie nic zrobić niestety
Patik- moja tez tak ma za czasami jest taki okres w zyciu ze nic prawie nie je
a ja dostaje szału i kombinuje żey zjadła,a poźniej okazuje sie że dostaje wilczy apetyt i je więcej niż ja
możę podawaj małej syropki na apetyt albo tak ciepło macie ze jesj sie nie chce jesc.............
ewe- to teraz juz poleci z górki
zaraz będzie 4,5 miesięcy itp.......
tulip- no ja własnie taki błąd popełniłam przy wiki ale ona miała kolki bite 4 miesiąće juz myślałam ze nigdy sie nie skonczą!!!!!!i ciągle na ręku,pożniej w łózeczku spać nie chciała uwaga aż do 2 lat........... nie mogłam sobie z nią poradzić.

poczekam az mążwróci z pracy to zajmie sie dzieciakami a ja oblece mieszkanko;-)Papcia- no nie da sie nic zrobić niestety

Patik- moja tez tak ma za czasami jest taki okres w zyciu ze nic prawie nie je
a ja dostaje szału i kombinuje żey zjadła,a poźniej okazuje sie że dostaje wilczy apetyt i je więcej niż ja
możę podawaj małej syropki na apetyt albo tak ciepło macie ze jesj sie nie chce jesc.............ewe- to teraz juz poleci z górki

zaraz będzie 4,5 miesięcy itp.......tulip- no ja własnie taki błąd popełniłam przy wiki ale ona miała kolki bite 4 miesiąće juz myślałam ze nigdy sie nie skonczą!!!!!!i ciągle na ręku,pożniej w łózeczku spać nie chciała uwaga aż do 2 lat........... nie mogłam sobie z nią poradzić.
Ostatnia edycja: