reklama

Marcóweczki 2011

Ale mi mala numer robi, mialam z nia cwiczyc samodzielne zasypianko, po kapieli i nakarmieniu, a tu co po 18 zglodniala, wiec dalam cyca zeby przed kapela o 19 troszke glod zaspokoila, no i wyjadla mi go jak na nocny sen i do teraz spi,grrrr pewnie jak sie wybudzi, to zje troszke wiecej i kimono. Colercia chyba pierwszy raz dziecka wieczorem nie wykapie, ehh...no i ta poeluszka tez niezmieniona...

Patik, ja to chce zrobic konfiturki, bo bede wiedziala co jest w srodku. Mam manie jakas i zawsze kazdy owoc ogladam, czy nie zgnily i czy robak jakis nie siedzi. Przy malinkach potrafilam dlubac godzinami ;)

reklama
Witam dziś ponownie ...
Dziś próbowałam tego by Malwiś zasnęła bez cyca ... ze smokiem leżała prawie godzine i nic, ale jak tylko dostała cyca to 3minuty i już spała, ehh.

tulipku
... daj znać jak Ci idzie samodzielne zasypianie. Ja od poniedziałku będę wprowadzać spanie w swoim łóżeczku i bez cyca.

Lokatko dam znac. Razem razniej!! Moja wciaz spi :/ wiec intuicja mnie niezawiodla. Najadla sie juz na noc.
Patik, jakbym swoja wybudzila o by ryk byl niesamowity i klopoty z ponownym zasnieciem
Lece spac bo pewnie mala zregeneruje sily i z rana uderzy

Dobranoc Wszystkim :)

My tylko czekamy na losowanie totka, nie grałam chyba ze 3 lata, a nóż widelec hahaha i spać!
Od 11ej do 19ej nie było nas w domu, najpierw spacer po mieście, potem obiad u mojej mamy, potem grill u teściów :)
Spaliłam sobie dekolt i facjatę, wyglądam jak rasowy burak :/

Moja pierwsza @ od 16 miesięcy trochę daje mi się jednak we znaki, sił brak.. no ale przecież kiedyś musiało wrócić ;p

ja też się żegnam i dobrej nocki życzę:) Zosia śpi, Hania jeszcze nie...czekam na emka by go trochę wytulić...
malinkaa powodzenia w totka! do mnie jeszcze nie wróciło:no:

Ewe sto latek dla niuni:) moja dzis tez skonczyła 3m-ce:-)
Patik dla Twojej tez sto lat za wczorajsze 3m-ce:-)

My dzis na komuni bylismy,jak wyszlismy o 12 tak wrocilismy po 19,Małgoska była przekochana,troszke spała i jadła i grzecznie lezała w wozeczku:-) ani razu nie zapłakała,mimo ze wcale nikt jej ciagle na raczkach nie nosił:tak:

Spokojnej nocki mamuski:-)

Hej hej śpiochy wlatuje życzyć wszystkim miłego dnia ja na szybko robie dziś obiad i uciekam z mała do babci bo chłopy idą na żużel także miłego i słonecznego dzionka dla wszystkich

reklama
hello

my jak zwykle pogoda do D........... leje jak nie wiem więć zrobię kremówki papieskie:tak: na pocieszenie......
młody jak zasnoł o 22:30 tak sie dopiro o 5:00 obudził:tak: i potem o 9:00 a ja przyzwyczajona ze budzi sie co 3 h co chwilę wstawałam zobaczyć co u niego i zamiast sie wyspać jestem padnięta............
kupsko go męczy :cool: jak nie biegunka to znów zrobić nie może uchhhhhh........

Patik- sliczny awatarek.............

Miłego dnia laseczki może jeszcze wpadnę.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry