reklama

Marcóweczki 2011

dzien dobry, też się tylko witam i spadam ogarnąć sajgon w domu :confused2: syzyfowa praca, jeden dzień posprzątam a na drugi znowu bałagan, ma ktoś jakiś patent na zachowanie porządku, bo ja już nie mam pomysłu :no:

Pinka powodzenia, a uzywałas tym razem tej maści, ja kupiłam i jutro mamy szczepienie, to potrójne,mam nadzieje, że maść zadziała :tak:

Izabela zdrówka dla Ciebie :tak:

miłego dnia

reklama
hej hej

U nas survival od dwóch dni bo Zosia chora w domu:confused2:, latam od jednej do drugiej to z syropkiem, to ze smoczkiem, cycusiem, chusteczką do nosa itp. Emek będzie przed 15, on to jednak cudowną pracę ma;-)

a właśnie! od jutra wakacje i będzie z nami 2 miechy non stop:happy:

vetka - ale masz fajny dzionek zakupowo mieszkaniowy:-)

malina - co to za darmwa paczuszka z Rossmana?

pinka - dla ciebie dziś stalowych nerwów:tak:

futrzak - co pomaga na ból głowy?? jak czytam o migrenach to sobie nie wyobrażam jak to przetrwać....mnie boli tylko z głodu, niewyspania, hałasu - czyli łatwo sobie poradzić.

magdzior - to od września Pawełek do żłobka?

lokata - na dzień taty upiekłam z Zosią ciasto z rabarbarem bo emek uwielbia:happy: świętujemy dziś bo akurat miałam czas na pieczenie:-D

Helenka wstała z nocy przed 11:szok:, 3 karmienia były od 20.00.
Zachwalam bardzo pieluszki sleep&play, nie przemakają a jak założę po kąpieli tak zmieniam ok 9/10 rano:sorry:

Agnes jak znajdziesz patent na utrzymanie porzadku to sie podziel, bo ja sie zastanawiam czy to normalne sprzatac codziennie. Kiedys chodzilam dp pracy i sprzatalam max 2 razy w tygodniu i mialam czysto, a teraz codziennie i na drugi dzien jest to samo:angry:

Madzik to naprawde masz szczescie ze m ma taka prace, ja swojego widuje coddziennie miedzy 22-ga 3 -cia w nocy plus wyjazdy:no:

A maly wpycha cale piesci do buzi az sie krztusi

madzik twój mąż to pewnie nauczyciel?
agnes jak znajdziesz zloty środek na zachowanie porządku na dłużej niż 1 dzień,to mi podeślij.A co to za maść? Bo nie w temacie jestem

Przed chwila polecałam pince czopki VIBURCOL na ząbkowanie i ogólnie na stany niepokoju u dzieci i niemowląt.Poradziła nam je polska pediatra a podawać można 2x dziennie po pól czopka.My dajemy cały bo sie trochę ciężko przepoławiają. Dla mam z UK można je zamówić na e-apteka.co.uk

agnes jak znajdziesz zloty środek na zachowanie porządku na dłużej niż 1 dzień,to mi podeślij.A co to za maść? Bo nie w temacie jestem

Przed chwila polecałam pince czopki VIBURCOL na ząbkowanie i ogólnie na stany niepokoju u dzieci i niemowląt.Poradziła nam je polska pediatra a podawać można 2x dziennie po pól czopka.My dajemy cały bo sie trochę ciężko przepoławiają. Dla mam z UK można je zamówić na e-apteka.co.uk

tak, mój emek między innymi belfrem jest;-) i ja też więc wakacje to cudowny czas od zawsze:happy:

te czopki u nas działają na...zrobienie kupy:-D a przy naszych problemach i to cenne:-D żadnych oznak większej spokojności nie zauważyłam...

malina - w takim razie już biegnę na odpowiedni wątek

izabela - ty nic nie mów o sprzątaniu, poczekaj aż dwójeczkę będziesz miała:rofl2:
ja mam kilka patentów, m.in. nie dopuszczam do zrobienia mega syfu bo wtedy cały dzień by mi zeszło, kuchnię ogarniam po każdym posiłku, odkurzam 2 razy w tyg., rzeczy zbieram po sobie na bieżąco, Zosia ma obowiązki, łazienki obie raz w tyg., kurze w międzyczasie jak Helena na macie, okna 2 razy do roku:zawstydzona/y: ale mam ich 17 więc częściej odpada:-D, pranie od razu do pralki, naczynia od razu do zmywarki, takie rozwiązania wymagają dyscypliny ale przynoszą efekty;-)

Wierka maść Emla, żeby nie bolało szczepienie

Madzik Ty to jesteś zorganizowana, wiem ze tak łatwiej utrzymać porządek, ale ciężko się zmonilizować czasem:zawstydzona/y:, fajnie, że będziesz miała męża przez 2 miesiące w domku, też bym tak chciała :-) dużo zdrówka dla dziewczynek :-)

Moje dziecko spi już 2,5 godziny :szok:

reklama
ja tylko na chwilę na dlużej wpadnę ja ograne sajgon po porannym wyjsciu

szczepienie w miare spoko Wiki troszke plakała Erys tez ale ogolnie nie było tragedii w młodego o 10:20 wmusiłam 80 ml mleka potem o 12:20 kolejne 80ml jak sie obudzi to podamy kleik.........ehhhhhhh zastanawiam mnie czemu on nie chce jesc????

Agnes -smarowałam ale sie wciekłam bo teraz szczepiły w inne miejsce niz ta masc była:wściekła/y::wściekła/y: myslałam ze oszalej dosłownie,i tym sposobem nie zadziałała......:-(

ok lece bede pózniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry