reklama

Marcóweczki 2011

pinka to fajnie ze szczepienie zaliczone
jak Eryk je Ci co 2 godz 80 to nie jest źle,spróbuj mu zrobić dłuższe przerwy,nie chce się wymądrzać ale health visitor tak doradzają żeby karmić co 3 a najlepiej 4 godz

reklama
Paweł zapisany. Przed nami jakieś 50 wniosków:szok: Ale Pani mnie pocieszyła, że najprawdopodobniej od września otworzą nową grupę. Więc nie powinniśmy mieć problemów z dostaniem się, bo zazwyczaj ½ wniosków jest nieaktualna (rodzice organizują inną opiekę). Mamy zadzwonić w 2 połowie sierpnia, chyba, że wcześniej by było miejsce to oni się z nami skontaktują.
Izabela – zdrowiej szybciutko:tak:
Futrzak – oby ból głowy minął jak najszybciej;-)
Madzikm – na to wygląda, że od września. Ale Helenka zaszalała ze spaniem:szok:
Pinka – super, że dzieciaczki zaszczepione:-) &&& żeby im się tylko marudzenie poszczepienne nie włączyło

magdzior nasze kciuki maja magiczna moc,miejsce na pewno się znajdzie:tak:

Przypomniało mi się ze miałam wam napisać jak walczę z reklamiarzami którzy nas atakują przez telefon.. zwykle go wyłączam bo Jamie by 5 min nie pospał,ale jak już po południu mi się zapomni i któryś zadzwoni to mówię do nich po polsku:-D Sammy to zawsze boki zrywa,ja zresztą tez,bo oni nie wiedza co maja powiedzieć a ja udaje ze ani słowa po ang itd..:-D

Witam:-)
Jestesmy juz po szczepieniu,niunia zniosła je bardzo dzielnie:tak: zapłakała tylko w momencie ukłucia a jak tylko wziełam ja na rece i przytuliłam to juz wszystko było dobrze:tak: potem zjadła mleczko i zasneła:tak:Mam nadzieje ze nie zrobi sie nagle jakas marudna,wogole dzis ma dziwny dzien bo w nocy spac nie chciała ,co prawda były tylko dwie pobudki ale po nich zasnac nie chciała i jak wstałysmy po 8 tak miała tylko jedna drzemke ta po szczepieniu.
Wierka moja od paru dni przy karmieniu tak sie zgina wpoł i podnosi głowe jak do siadania:tak:
Pinka ciesze sie ze i u Was poszło spokojnie ze szczepieniem:tak: oby cały dzien był spokojny;-)

Olcia- Dzielna Goska;-)) wam również spokojnego dnia bez marudy zyczymy:tak:
Wierka- ja też tak robie ha ha ha
Patik- ty zabiegana kobieto!!!!! odpocznij troszkę:tak: przepis wykorzystam na jutrzejszy obiad bo brzmi smacznie:-p
madzik- zdróweczka dla dziewczynek!!!!!!!! ale te pieluszki to dal małej dajesz czy dla starszej??????
co do porządków robie tak jak ty na bierząco sprzątam bo inaczej była by Teksańska masakra
Iza -to zdrówka dla ciebie i uwazaj żebys małego nie zarazila bo ze szczepienia nici....
futrzak- jak głowa?? procha sobie weź:tak: chciała bym cię z tym śpiewnikiem zobaczyć ha ha

Młody wariuje z siostrą na leżaczku o szczepienie chyba lepiej znosi bo po porzednim to marudził nieziemsko co chwilę popłakiwał a teraz lezy sobie spokojnie:tak:

A ja przez tą @ jestem wykończona wogóle nie mam siły:no: na nic!!!!!! ogarnełam chatę( tylko na dole;-) nakarmiłam dzieciaki i zasiadłam z kawą do lapka:-p

Ja właśnie padłam na twarz przed kompem....od 7 rano zabawa na całego i jak to ostatnio bywa każda Gwiazda spała kiedy miała na to ochotę- a nie razem!! Moja mama ma tylko takie szczęście a ja doopa- jestem zgrzana i marze o prysznicu...a tu trzeba by było się zabrać za naukę pytań do obrony!!! Teraz babcia lula dzidzie w wózku w salonie bo po 15 min. bycia na polu przyszedł deszcz!!

Wierka-
świetny pomysł z tym gadaniem po pl:):-):-D

Olus- dzielna masz córcie:) a tak poza tym to pewnie przeczuwała całą noc co ją dzisiaj czeka...:):-D

Iza- zdrówka;-)

Futerko - jak tam główka???:-)

Pinus- Ty to masz przeboje z Małym i jego ząbkowaniem:):-D dobrze ze szczepienia poszły Wam tak sprawnie:)

Madzik- harmonogram porządków domowych podobny do naszego.....a raczej do mojego bo mój eMek to jak moje trzecie dziecko:) hi hi:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry