witam się wieczornie! zerkam z doskoku co tam piszecie ale na pisanie nie mam szans przez dzień...
Zosia ładnie sama zasnęła, ale co chwile się wybudza i wypluwa smoka, od razu płacz...emek wędruje do łóżeczka wkłada spowrotem i dalej śpi...
zapomniałam Wam napisać że odkryłam wczoraj jak mała potrafi sama sobie smoczka do buzi wkładać

omotana była tetrówką wokół buźki, jak smok wysuwał się z buzi to ona rączką popychała pieluszkę jednocześnie wkładając spowrotem smoka
a dzisiaj emek pokazywał Zosi książeczkę Jaś i Małgosia - taka małego formatu z twardymi kartami - co przewracał stronę to okrzyk zachwytu, a po chwili gadanie na całego jakby czytała

przecudowny widok
nasza Zosia też większa maruda sie zrobiła i mniej śpi w dzień, nie jest jakoś strasznie, ale od razu odczuwam brak czasu na inne zajęcia;-)
izabela my szczepiliśmy na rotawirusy
Pinka fotki przepiękne

a dlaczego zniknął link do konkursu??? zrezygnowałaś?
madzikm Zdrówka dla Zosi!podziwiam za takie zorganizowanie:-) ja nie potrafię się tak zorganizować, choć wiem że taka systematyczność w sprzątaniu to klucz do porządku na co dzień, mnie zawsze coś przeszkodzi
Asco buziaczki dla Jaska w dniu ukończenia 4 miesiączka:-)
lokata wydaje mi się że Malwinka waży w sam raz...ostatnio przeglądałam książeczkę zdrowia Hani - na 12 tygodni miała 6100g i to był 50 centyl a więc jak najbardziej prawidłowa waga
malinkaa ojojoj, chyba za dużo wymieszaliście na tych urodzinkach:-( szybkiego powrotu do zdrowia! fajnie że mama się wyszła z propozycją tego urlopu, od razu łatwiej myśleć o powrocie do pracy, jak jest oferowana pomoc w opiece nad maluszkiem:-)
spring nie pamiętam... witam:-)