reklama

Marcóweczki 2011

Pinka moja mała uwielbia twoje suwaczki gada do nich i gada , a słonko niech wam świeci

u nas nocka masakra co1,5 godz pobudka bo jej sie gadac chciało mam nadzieje ze pierwsza i ostatnia taka noc za nami

reklama
Vecia to przerypane ja po5dniach byłam umęczona jak po maratonie na szczęscie pałeczka dzisiaj odbita i m ją ma na oku a dzien mi tak szybko zleciał że aż fajnie tylko ciekawe co będzie w nocy?

hey,
U nas tez pogoda do niczego, normalnie tak leje ze nosa nie mozna wytknac z domu i 13 stopni tylko.

Papcia swietnie to ujelas ze bycie mama jest super, ale jak nawet w spokoju nie mozna wziac kapieli po baaaardzo dlugim dniu, to sie odechciewa wszystkiego:-(

Ale miałam dziś beznadziejny dzień:-( totalny brak humoru:no: Nawet Ania dziś nie spała tyle ile powinna, co poskutkowało płaczem i gorszym samopoczuciem. Dodatkowo Jaś dostał kolejnej "wariacji" :confused: Poza tym zaskoczyłam się jak szybko płynie czas i że pod koniec września muszę wracać do pracy. Żeby nie wpaść w totalną chandrę wyobraziłam sobie,że wyjechałam z Polski do kraju, gdzie są same plaże, natura i ja ;-) Może jeszcze kiedyś moje marzenia się spełnią...:happy2:

Spring trzymaj sie nastepny dzien bedzie lepszy, ja wczoraj tez tak mialam wszystko na opak. A dzis mimo ze pogoda do niczego, maly nie spi i jestem sama, to zacisnelam zeby i patrze optymistycznie bo tak naprawde wyjscia nie mam:tak:
Ja sobie w takich sytuacjach planuje urlop

reklama
Dobry wieczór mamusie ...
madzikm ... nie wiedziałam że jest jakaś różnica jesli chodzi o ilośc mleka odciągniętego laktatorem a wyssanym przez malucha ... ale prawda jest taka że kiedyś z jednej piersi potrafiłam odciagnąc ok 100ml a teraz tyle idzie z dwóch, kiepsko. Ja odciągam bo Malwi sie już przyzwyczaiła do butelki, wygodnie jej bo lepiej leci, ale w nocy cyc jej nie przeszkadza.

My dziś wybraliśmy się na małe zakupy i jak zwykle opanowałam H&M, kupiłam sukienke i bluzeczkę dla Małej mi i sukienke dla siebie, wszystko to za 40,- :-D
Ceny dla dzieci i dorosłych są już od 10,- i jakaś promocja 3za2 (tańsza rzecz gratis).
Zauważyłam że Mała Mi coraz chętniej i częściej bawi się zabawkami, sama po nie sięga, z resztą koordynacja oko-ręka+usta u Nas już na porządku dziennym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry