K
koncia
Gość
hej hej
mały strasznie przeżywa ząbki, już wyje z nim, bo ma taką zbolałą minę, a ja nie umiem mu pomóc :-(
kupiliśmy te czopki, w nocy była pobudka o 1, do 3 usypianie i dostał czopka. Dzięki niemu pospał do 8.30, więc noc znośna, ale mam wrażenie, że jak czopek przestał działać, to zaczął podwójnie przeżywać te zęby
teraz jest jakiś rozpalony, w 1 uchu ma 39, w drugim 38 i nie wiem co o tym myśleć. Może być przez zęby, może reakcja na czopek, może po klimie w aucie dziadków...
iza, dobrze, że małemu nic się nie stało, domyślam się, że było to dla ciebie przykre kiedy go przycięłaś tymi pasami, ale jego bezpieczeństwo jest najważniejsze. Ja mojego obcinaczkami w palec wczoraj ucięłam i przeżywam do dziś, to mogę sobie wyobrazić jaki to był straszny moment+potem ten wypadek brrr ściskam
mały strasznie przeżywa ząbki, już wyje z nim, bo ma taką zbolałą minę, a ja nie umiem mu pomóc :-(
kupiliśmy te czopki, w nocy była pobudka o 1, do 3 usypianie i dostał czopka. Dzięki niemu pospał do 8.30, więc noc znośna, ale mam wrażenie, że jak czopek przestał działać, to zaczął podwójnie przeżywać te zęby
teraz jest jakiś rozpalony, w 1 uchu ma 39, w drugim 38 i nie wiem co o tym myśleć. Może być przez zęby, może reakcja na czopek, może po klimie w aucie dziadków...iza, dobrze, że małemu nic się nie stało, domyślam się, że było to dla ciebie przykre kiedy go przycięłaś tymi pasami, ale jego bezpieczeństwo jest najważniejsze. Ja mojego obcinaczkami w palec wczoraj ucięłam i przeżywam do dziś, to mogę sobie wyobrazić jaki to był straszny moment+potem ten wypadek brrr ściskam

To o prawie 10 więcej niż w domu. W nocy budziła się 2 razy. Podejrzewam,że to marudzenie spowodowane jest swędzeniem dziąseł.Rączki to tak pcha do buzi ,że szok! Mam tylko nadzieję,że to marudzenie nie jest z marchewki, którą podaję drugi dzień
Zapytałam tylko czy jest świadoma, że musi mi sprzedać rzeczy w tej niższej cenie.. Biedna strasznie się zestresowała a ludzie w kolejce to mnie prawie wzrokiem zabili, ze problemy robię zamiast grzecznie zapłacić