ciekawa ile popisze bo Zosia wstala z drzemki, a Hania się na drzemkę dzisiaj zbuntowała...póki pamiętam...
kika kredyt mamy w zlotówkach od maja 2009, przed trzema miesiącami rata wzrosła o 40 zł, w przyszłym ma byc większa o kolejne 40zł i uważam że to już jest dużo, współczuję takich podwyżek w spłacie
Pinka jaki kochany ten Twój emek, wykorzystuj moment póki chętny zostać z dzieciakami hi hi mój chyba uważa że nieźle wyglądam i dlatego nie wysuwa takich propozycji
pestusia moja Zosia od początku takim nocnym markiem była, chyba po rodzicach

ale jej spanie jest bardzo nieregularne, raz przesypia noce, raz nie, raz się budzi o 8, jak sama jestem z dzieciakami w domu to ok. 3, dzisiaj znowu zrobiła sobie pobudkę o 6...w zasadzie nie jest to jakiś wielki problem, jedna pobudka to i tak dobrze, w dzień to samo raz ma drzemki po 15 minut, kiedy indziej spi 3 godz.

jest po prostu nieprzewidywalna, a od tego jak wstaje zależy potem jak je i trudno coś zaplanować konkretnie
krowkabordo zdrówka dla synka!
spring wszystkiego naj dla Jasia!
pabella gratulacje dla siostry! moja czeka jeszcze na jeden wynik, na razie jest 1:1, na jeden się dostała, na drugi nie:-( i bardzo to przeżywa...