Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zgadzam się z Tobą w 100%. Ja nie wyobrażam sobie jak można jechać z dzieckiem niezapiętym. Nawet jak jedziemy do sklepu w obrębie 5km zawsze zapinamy, od takich rzeczy nie ma wyjątków. NIGDY!!!izabela normalnie powinnaś dostać po dupie, zresztą Twój emek też, bo razem jechaliście!!!! niech to był ostatni raz kiedy Gabryś bez zapiętych pasów jechał!!! aż mi ciśnienie się podniosło jak przeczytałam Twojego posta! jak Ty spadlaś z siedzenia to co z małym??? nie mów mi tylko że cały czas siedział w foteliku? wiem że to Twoje życie i Twoje dziecko, ale nie umiem spokojnie patrzeć na takie rzeczy, a najczęściej z głupoty ludzkiej są tragedie! sorki , ale mnie poniosło!
Teraz czekamy na dziadków, bo kupili nam pieluszki i mają przywieźć:-)
, serce rodzicowi się kraje jak dziecko cierpi, dobrze, że on tego nie będzie pamiętał
ale jej spanie jest bardzo nieregularne, raz przesypia noce, raz nie, raz się budzi o 8, jak sama jestem z dzieciakami w domu to ok. 3, dzisiaj znowu zrobiła sobie pobudkę o 6...w zasadzie nie jest to jakiś wielki problem, jedna pobudka to i tak dobrze, w dzień to samo raz ma drzemki po 15 minut, kiedy indziej spi 3 godz.
jest po prostu nieprzewidywalna, a od tego jak wstaje zależy potem jak je i trudno coś zaplanować konkretnie