reklama
spring
Szczęścia dwa :)
Dziewczyny a jakich przedmiotów uczycie? Pochwalcie się![]()
Ja uczę j. polskiego i historii;-)
Mamuski POMOCY!!!!jak wyglada skaza bialkowa???
drobne krosteczki na policzkach, czole, łuszczące się płatki uszu, "skorupka" z b.suchej skóry na policzkach
spring
Ja mogę uczyć agrobiznesu ale niestety etatu brak![]()
Jestem chętna do nauki, bo w tym temacie ani rusz

oooo widzę że tu same panie nauczycielki

poważne klimaty tylko ja taki wypierdek niekumaty jestem he he he
moje dzieci już spi a nikita z ojcem ksiązki czyta ;-)
ja zapisuje sie na kurs foto w przyszłym tygodniu w na prawko w sierpniu
aż strach się bać
jak na ulicę wyjadę więc będę miała co robić
mam nadzieję ze dzieci będą łaskawe i dadzą sie matce nauczyć zeby po 10 razy egzaminów nie zdawała;-)

poważne klimaty tylko ja taki wypierdek niekumaty jestem he he hemoje dzieci już spi a nikita z ojcem ksiązki czyta ;-)
ja zapisuje sie na kurs foto w przyszłym tygodniu w na prawko w sierpniu

aż strach się bać
jak na ulicę wyjadę więc będę miała co robić
mam nadzieję ze dzieci będą łaskawe i dadzą sie matce nauczyć zeby po 10 razy egzaminów nie zdawała;-)spring
Pinka no coś Ty
:-) Nieważne, kto kim jest czy jaki ma zawód. Ważne jakim się jest człowiekiem;-) Jeśli o mnie chodzi to rzadko przyznaję się do swojego zawodu. Wiadomo co piszą i myślą o nauczycielach. Jak szłam rodzić to w ostateczności podałam swój zawód
Ale jak wychodziłam to pielęgniarki mówiły:" Takiej nauczycielki jeszcze nie miałyśmy, która ani razu nie wcisnęła "guzika",że czegoś chce"

:-) Nieważne, kto kim jest czy jaki ma zawód. Ważne jakim się jest człowiekiem;-) Jeśli o mnie chodzi to rzadko przyznaję się do swojego zawodu. Wiadomo co piszą i myślą o nauczycielach. Jak szłam rodzić to w ostateczności podałam swój zawód
Ale jak wychodziłam to pielęgniarki mówiły:" Takiej nauczycielki jeszcze nie miałyśmy, która ani razu nie wcisnęła "guzika",że czegoś chce"

Jak szłam rodzić to w ostateczności podałam swój zawódAle jak wychodziłam to pielęgniarki mówiły:" Takiej nauczycielki jeszcze nie miałyśmy, która ani razu nie wcisnęła "guzika",że czegoś chce"
![]()
ze mną po cc leżała na sali kobieta, która wciskała guzik co 5 minut, za którymś razem przywołała pielęgniarkę żeby ją podrapała po stopie

reklama
ha ha ha dobre;-) z tym guzikiem;DD
piję swoje magiczne zioło
jak zadziała to pochawlę sie na co
idę pod prysznic i do wyrka bo moje dziecie mnie wykańcza ostatnimi czasy ciągle tylko u mamy
a mama wieczorem opada z sił nawet red bull nie daje rady

miłego wieczorku i ruchomej nocy laseczki
piję swoje magiczne zioło

jak zadziała to pochawlę sie na co
idę pod prysznic i do wyrka bo moje dziecie mnie wykańcza ostatnimi czasy ciągle tylko u mamy
a mama wieczorem opada z sił nawet red bull nie daje rady

miłego wieczorku i ruchomej nocy laseczki