• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Ewe no widzisz nie wiedziałam bo nie używam nosidła ale tak mi się właśnie nasunęło :)
Malinaa trzymam kciuki za udany pierwszy dzień w pracy &&&&
Julia Biedny ten Twój Maluszek
unhappy.gif
taki nafaszerowany lekami :/ trzymam &&& żeby wreszcie leczenie przyniosło pozytywny skutek :*
Magdzior dzielna mamusia z ciebie :)

Patik mój mąż pożyczył ostatnio kilka książek z bajkami od znajomego a jedne mały dostał do babci , codziennie mu czytam przed snem uwielbiam to.Czytam , czytam a On sobie zasypia cudowna sprawa :) A przy okazji i ja sobie pamięć odświeżam bo uwielbiam baśnie Andersena , braci Grimm i tak dalej :)

U nas problemów z jedzeniem ciąg dalszy , na kolacje nie chciał mleka to zrobiłam kaszkę z bananem zjadł kilka łyżeczek i płacz.Poszłam odnieść słyszę płacz , wchodzę do pokoju a mały gryzie obudowę od smoczka i płacze , więc chyba znowu zęby dokuczają , Denitox , bajka i śpi
unhappy.gif
.Mam nadzieje że nie będzie się budził w nocy :/ Cholera jeszcze komuś się fajerwerków się komuś zachciało i walą od 15 minut jak się mały obudzi to mnie szlak trafi
realmad2.gif
. Dobra ja zmykam spać , Dobranoc dziewczyny :)

reklama
u nas ciężki dzień do samego wieczora - Zosieńka płakusiała już o wszystko, zasnąć nie umiała, musiałam znowu w wózku ją bujać:( mam nadzieję, że się nie wybudzi jak będę ją przenosić...
Hanka tez tradycyjnie zasnąć nie umiała, a że nauczyła się sama wychodzić z turystycznego łóżeczka, do tego otworzy już drzwi to próbuje uciekać z pokoju...z poważną miną tłumaczę jej po raz kolejny że sama nie może wychodzić z łóżeczka, bo może spaść i zrobić sobie krzywdę a ona na to " mamooo, ale ja muszęęęę! pytam ale dlaczego? a ona bo "nie chcę spać" no i znowu mnie zatkało - przecież to takie proste i oczywiste a matka głupie pytania zadaje;-)

malinkaa łączę się w bólu:((
patris fajnie, ze Kacperek przy bajce zasypia, u nas zawsze była pełna aktywność przy czytaniu...teraz w sumie nawet nie próbowałam Zosi do snu czytać - bajek słucha w ciągu dnia, ale może to jest sposób i łatwiej jej będzie usnąć;-) jutro spróbuję:tak:
julia och nacierpi się biedny Dominik:(((

julia bidusiu :* Przytulam mocno i trzymam kciuki, żeby te leki były tymi właściwymi i żeby zadziałały szybko
alamiqa przykro mi że podejrzenia się potwierdziły, ale dobrze że wyjaśniło się co było źle i że zaczęła się nowa kuracja, masz rację: podziękuj rehabilitantce... Porażka :/
malina szukaj optymizmu, szukaj :)

Wszystkim wracającym do pracy w poniedziałek życzę miłego weekendu :)

U nas noc spokojna, młoda zasnęła o 19ej, była już mega padnięta. Myślałam, ze w związku z tym obudzi się ok. 4ej ale spala twardo i dopiero o 5:30 wstała. Przewinięta i nakarmiona zasnęła, Marcin zbiera się do pracy, pranie się pierze a ja kładę się z powrotem spać, jeszcze chociaż na pół godziny...
Maja z okazji 6tki dostanie dziś słoik ze szpinakiem zamiast tortu ;)

dzień dobry!
u nas póki co humor Zosi dopisuje od rana, mam nadzieję że wczorajsza maruda nie wróci, ale zęby nadal nie wyszły więc wszystko się może zdarzyć...no i w szoku jestem bo cyc starczył na całą noc, wstała dopiero o 7.30, zjadła i pospała jeszcze do 9:-)

trochę posprzątałam, pranie w pralce, mięsko się rozmraża więc się zastanawiam co z tego zrobić:tak:

barbra masala Buziaki na pół roczku dla Majeczki i Amelki:-)
barbra to Ci Maja zrobiła taką samą niespodziankę co i mnie Zosia:) moja niunia zamiast tortu dostanie mięcho do zupki:-D

miłego weekendowania:-)

Hej!
Barbra, Masala wszystkiego dobrego dla Waszych półrocznych Córeczek.
Moja Niunia powoli oswaja sie na nowo z domkiem. Dziś w nocy budziła się co trzy godziny, jadła i gadała przez dobre trzydzieści minut. Gdzie te czasy, gdy przesypiała całe noce...
Lecę ogarnąć trochę mieszkanie, bo zaraz wizyta Teściowej.
Trzymam kciuki za wszystkie chore Marcjaniątka&&&
Milego dnia!

witam tak na szybko bo zjemy i uciekamy do miasta obiecałam Nikicie bieliznę uwaga SEXI:-D:-D:-D:-D ( dziecięca) za to ze pieknie chodzi do przedszkola i uczy się w tępie ekspresowym nowych słówek po angielsku:tak:

ja dzis mam szybki obiad o ile mozna to nazwac obiadem zarobiłam sałatkę warzyną do tego pieczona kiełbaska i koniec:-D:-D:-D no to poszalałam dziś:-)

Krówkabordo- jak byc co to pisz na pw cos ci tam podeśle jeszcze:tak: i moze sie zabierzesz za foty w końcu:-p
Patik- u nas tez młody w meczarniach zeby płodzi ale w tym tygodniu powinna przebic sie 2-ga jedyneczka :tak: siły dla was i buziak Dla Hanusi od Erica:-D:-D
barbra- dobry i szpinak ha ha ha ładnie go tak uklep w tej miesce moze babeczkę zrobisz z niego co????:-D:-D
alamiqa trzymam za was kciuki bedzie wszystko dobrze duzo sily i wiary wam zyczę....
Spring- ty ciekawizno jedna ha ha ha a ja nic nie powiem:-D:-D tralalalala
Ewe- mój małżo teraz bedzie tatusiował 3 dni on 3 dnia ja i 1 dzień razem:-p

Wszystkim Solenizantom Sto Lat duzo usmiechu i radości:tak:

spadam miłego weekendu:-D

Hejka no i niestety mi się mały budził co chwilę w nocy ale pospaliśmy w sumie do 8:30 więc jest git :).A teraz siedzi mi na kolanach i pomaga pisać a2zcc o proszę wita się z ciociami z BB
p.gif
zssssssssssssssssssss , a z jakim zafascynowaniem się wpatruje w monitor , normalnie mały informatyk mi rośnie
laugh.gif
.U nas też zęby dają do vivatu mały gryzie wszystko co złapie :/ Góne i dolne jedynki w dziąsłach ciekawe które się pierwsze przebiją :).Wczoraj mu kupiłam pierwsze chrupki kukurydziane ale na razie nie ma czym gryźć więc ciumka sobie :)

Patik
u nas się czytanie i śpiewanie kołysanek sprawdza świetnie :) Czasem wystarczy jedna bajka a czasem cztery muszę przeczytać żeby zasnął :).Ja czytałam mu dużo jak jeszcze byłam z nim w ciąży może mu się czytanie kojarzy tamtym czasem i czuje się bezpiecznie i dlatego tak ładnie zasypia :) Spróbuj a nóż Zosia to polubi i będzie ładnie zasypiać :)

Alamiqa
Alunia się wybiła z rytmu przez ten szpital i teraz chwila minie zanim się wszystko unormuje :)*

Barbara i Masala
wszystkiego naj dla Majeczki i Amelki z okazji ukończenia pół roczku :)

Barbara ciekawe jak się Mai spodoba taka zamiana ;)

Pinia no ładnie ładnie Sexi bieliznę powiadasz ;) Się należy Nikitce za to że jest taka dzielna :) Miłego kupowania :)

witam wszystkich:)
barbara masala gratki z okazji pół roczku dla Was i Waszych skarbów..
nie............no załamać się można teraz i ja jestem chora.....czyli już wszyscy w domu oprócz psa....ale eMek i tak do pracy poszedł potem idzie na walke do rodziców więc sama jestem cały dzień...a mi obiecali ,że skeypa podłączą i kamerke na tv nastawią żebym też obejrzała:)świetnie hahahha
czekam na @ jakoś nie nadchodzi kurde zaraz chyba zacznę wyciskać hahhahh

reklama
julia a w domu nie może mąż oglądać? szybko łyknij jakieś witaminy, gripexy i inne takie, może się uda to zahamować :*
patik, masala dla Waszych dzieciątek też uściski przesyłam z okazji 6 m-ca!
pinka Wiki chodzi do polskiego przedszkola? Nie chciałaś posłać do angielskiego? Nie musisz szaleć z obiadami, wystarczy że szalejesz z ciastami :)

Młodej posmakował szpinak, byłam w szoku, bo ja go nie cierpię ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry