Cześć Laseczki Marcóweczki!
wczoraj byłam na odwyku od BB bo za żadne skarby nie chciała mi się otworzyć strona z forum, ale byłam zła

dziewczynki po wielkich walkach w końcu zasnęły o 23:-( i jak już mogłam do Was zajrzeć to net nie działał

(((
Zosia ostatnio robi coraz większe afery przy zasypianiu, wczoraj wymyśliłam że spróbuję jej podać kaszkę z butli po kąpieli, a ona troszkę wypiła, potem awantura i zaczęła mnie ciągnąć za bluzkę i odwracać sie do cyca - bo on jest najważniejszy - tak jak kiedyś mniej więcej te przerwy na karmienie były co 3 godz. w upały częściej ale to normalne, tak teraz od rana do południa traktuje pierś typowo na żądanie, co godz. co półtorej, na owocki się też chyba obraziła, bo już nie zjada całych porcji...bez cyca też nie zaśnie, będzie emek miał mega przeprawę coś czuję. Może ona już wie co się święci hi hi?
patris mnie się też mylą dni, nigdy nie wiem który jest dzień tygodnia

śliczny ten blender który wybrałaś, mnie się dwa dni temu mój rozkraczył i emek wczoraj pojechał kupić - wybrał taki
Blender mikser Philips HR1363 HR 1363 (1811493497) - Aukcje internetowe Allegro i nawet był tańszy niż na allegro
Fifronka Elunia spryciula jest, taki maluszek a tyle już rozumie

no to pstrykaj fotki i się chwal
julia żeby zdrówko do Was w końcu wróciło
papcia szkoda że nie ma tego kierunku gdzieś bliżej Ciebie, a może znajdziesz coś innego? czasami czuję głód studiowania

czasami marzą mi się studia podyplomowe, ale to chyba będzie realne dopiero za kilka lat, jak dziewczynki będą większe
magdzior, Katjusza ooo i ja jestem ofiarą szczypawiczki Zosi

skąd te dzieci mają tyle siły???
wierka najważniejsze że Sammy zadowolony ze szkoły

i Ty będziesz spokojniesza. Pytałaś o nianię, jak na razie mieszane uczucia, jutro zapoznawania ciąg dalszy - ja będę się modlić żeby te dwie godziny kiedy będzie niania - moje dzieci przesypiały
piszę tego posta chyba od godziny - dziewczynki bawiły się na kołderce i co chwile musiałam ratować Zosie przed atakami czułości Haneczki