Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już byliśmy w elektrowni podpisać nowa umowę, ale to autem; 2 prania wyprane susza się na balkonie. Jak młody się zdrzemnie to umyję mu okno i zawieszę nową kubusiową firaneczkę;-) A po obiadku spacerek
teraz będziesz szaleć w kuchni;-)Papcia fajnie ja też bym chętnie po wędkowała bo nigdy nie miałam okazji a zawsze chciałam. Ładny połów
![]()
Barbara nie wiadomo co gorsze ehTyle że z opryszczką łatwiej się uporać , jak Patik napisała , plasterek makijaż i już a z migreną to bywa gorzej niestety
apistella super że powrót do pracy udanyTo się strachu najadłaś bidulo , dobrze że to nic groźnego
Ja nawet nie wiedziałam że jest coś takiego jak nocna pomoc lekarska
Ja wiem jaki jest ryk jak dziecko ma zatkany nos , przerabiałam to jak się małemu wody do noska nalało , zatkało mu nosek i tak ryczał że go nie mogliśmy go uspokoić :/ Dopiero jak mu oczyściłam mu nosek to się uspokoił
.
Krówka widzę że tak jak mój Kacperek też się ostatnio z takim przeraźliwym krzykiem obudził :/ Super że wyniki lepsze.
Julia Obyś w końcu trafiła do dobrego lekarza ,który znajdzie przyczynęMój też lubi książki
Chce mu kupić taka książeczkę Fisher Price ale elektroniczną
Patik to życzę żeby niania się sprawdziła
Dziś jedna pobudka koło 4 rano i zjadł 150ml mleka zagęszczonego![]()
, wczoraj między obiadem i kolacją zjadł 140 ml
![]()
My dzisiaj znowu do US wybieramy odebrać zaświadczenieRozpogodziło się trochę więc to będzie miły spacerek
Zamówiłam wczoraj bledner Boscha o taki :
BOSCH MSM 7406 SKLEP NEO24.PL MSM7406 CENA
i czekam na niego z nie cierpliwością , wreszcie będę mogła konfortowo gotować dla mojego skarba małego![]()