• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Spring bardzo Ci współczuje i mocno trzymam kciuki &&& żeby było dobrze :* Wiesz po narodzinach pobiera się krew z piętki między innymi właśnie na Mukowiscydozę i jeśli w tedy wyniki były ok to faktycznie mało prawdopodobne :)

Ewe dzięki już mi trochę ból głowy przeszedł :)

Właśnie oglądam Rozmowy w Toku z zgodzie z naturą, z dala od cywilizacji, prądu i toalety. Bez plastikowych zabawek i kosmetyków, lekarstw i telewizji.A gorączkę zbiją cytryną w skarpetkach a naczynia myją popiołem normalne średniowiecze.Nie wiem co o Tym myśleć ale odnosze wrażenie że ludziom odbija już na tle Ekologi , wszystko powinno mieć swoje granice.

Ostatnia edycja:
reklama
Rany Pinka, aż się rodzić odechciewa!!! Gdyby faceci musieli rodzić, to nie byłoby czegoś takiego jak SN ;D nawet wrogowi nie życzę takiego porodu! A ja myślałam, że to nade mną się znęcali, ale ja tak wyłam, że cały szpital pobudziłam ;D

spring, bądź dobrej myśli, a ja trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze

Pinka ło matko takie rzeczy to tylko w polsce mogą sie zdarzać a wiecie co jest najśmieszniejsze że jak facet rodzi kamyszek to bez pytania dostaje znieczulenie a baby takie wielkie dzieci muszą w mękach rodzić

aha i miałam Ci prosic o przepis na napoleona

Patris odniosłam takie samo wrażenie co Ty

my już po obiadku i deserku zaraz m bierze wedke i idziemy nad jeziorko próbować łapać szczupaka heh po ostatniej takiej wyprawie z wielką dumą złowiłam ogromną ropuche hehe ciekawe co tym razem sie przypałeta:)
Spring &&&&&&&&&

Spring, trzymam kciuki za same dobre wyniki badań. Niech wreszcie coś ustalą i podejmą skuteczne leczenie.
Patris, ja też w ciąży miałam spokój z migreną, a teraz niestety co jakiś czas mnie męczy. Ale chyba i tak jest ciut lepiej. A ja dziś zmykam do fryzjera podciąć resztkę włosów. Ostatnio stylizuje mnie Alusia. Za każdym razem jestem trochę bardziej łysa. Za to Mała ma radochę.

papcia- przepis zamieszczony
Spring-trzymam mocno kciukasy za Ankę:tak::tak:
wierka-sernik ma wzięcie he he a raczej serniki bo mumiem co prawda tylko 4 upier ( rodzaje) ale zawsze to coś a Angole aż sie zabijają za naszym sernikiem:tak:

obiad jadłam teraz ide zagryśc czyms słodkim:-D:-D dawno urodziłam ale tu sie nic nie zmieniło z zachciankami...:-D:tak:

marlena po tylu %%%%,które postawiłaś to bratanek będzie zdrowo rósł:tak: p.s.uwielbiam imię Oktawian ale w wersji żeńskiej i kiedy byłam w ciąży i wybieraliśmy imiona to dziewczynka miała być na 100% Oktawia:-)

No bo on wszystkich synów ma na O
pierwszy syn ma Oskar Filip
drugi Oktawian Jakub
a ten mały to Oliwier Michał .
A dla dziewczynki miało być Julia ,a wyszedł Oliwier.

no ładnie ładnie nasze dzieci zaczynają przemawiać ludzkim głosem hi hi , Zosia powie "mama" jak płacze, a "tatatata" wychodzi jej coraz częściej w czasie zabawy
a ja z dziewczynami sama, emek w pracy:( ale przyjeżdza do mnie brat wiec mam nadzieje ze będę mieć w nim choć trochę wsparcia.

Ewe gratki dla Emilki:) a co jej nalałaś do kubeczka? link mi sie nie otworzył:(
marlena umarłabym chyba gdybym popiła tej wódki:-p postaw jakieś dobre winko to się na lampkę skuszę:-D
magdzior koniecznie zapamiętaj dzisiejszą datę, jeszcze nieraz będziesz wspominać te wzruszenie:tak:
fifi u nas też kiepsko z samodzielnym zasypianiem w łóżeczku, a było kiedyś bezproblemowo...teraz jak zęby dokuczają to już zupełnie - najszybciej wychodzi przy cycu, w drugiej kolejności gondola ratuje...ja wracam za tydzień do pracy, nie wiem jak to będzie:(

patik80 - proszę to na życie . hehe:-)
1575_wino.jpg

PS. przepraszam ,że tak napisałam dziwnie

reklama
Cześć dziewczyny. Ja nie w nastroju, więc tylko na szybko ogarnę, to co zauważyłam i zaszyję się znów w mojej jaskini.

julia uściski dla Dominika! Niech zdrowieje i niech te zębiska wreszcie się wyklują! A Tobie też cierpliwości do tych wszystkich badań swoich i dobrych wyników życzę po raz kolejny :*
pinka koleżanka w PL rodziła? Bo chyba tylko u nas takie jaja mogą się dziać...
spring trzymam kciuki za Anię :*

Wy macie migreny, a mnie po ciążowej przerwie powróciła opryszczka. Niech ją szlag! Taki spokój był...
W domu bez zmian, Maja zdrowa ale pobudki o 4ej pozostały. W środe wizyta u pediatry, może zmieni już mleko na 2kę to się pobudki skończą. A marudna jest dziewucha że hej. Uspokaja się i zasypia po podaniu Dentinoxu. A w ciągu dnia pomyka po pokoju jak szalona, gibie się na tych małych rączkach i kolankach i tak pół pokoju przejdzie jak ją spuszczę z oka na chwilę :) To mi przypomina, że muszę znów odkurzyć moje włosy z dywanu, żeby dziecko ich nosem nie wciągało ;)
Zmykam i życzę miłego wieczoru wszystkim!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry