Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

postaw jakieś dobre winko to się na lampkę skuszę

Alamiqa - przykro mi, wiem że podczytujesz forum wcześniaków, tam Franiowamama i MamaPaulinki naprawdę duzo wiedzą i dużo pomagają więc popytaj je o dobrych rehabilitantów, naerologów, turnusy itp. i wszystko sprawdzaj po 2x u lekarzy i rehabilitantów, co 2 opinie to nie jedna. W końcu Alusia to wczesniakWitajcie!
Melduję sie po ponad dwutygodniowej nieobecności. Wczoraj wypuścili nas ze szpitala. Niestety, potwierdziła się wstępna diagnoza: Mała ma ataki typu padaczkowego. Na szczęście zareagowała dobrze na pierwszy podany lek, napady ustały i jesteśmy w domu. W szpitalu przeżyłyśmy swoje, ale o tym innym razem. Przy okazji wyszło na jaw, że Alusia byłą źle i o wiele za rzadko rehabilitowana. A ja ślepo ufałam rehabilitantce. Nie wiem czy jest taka niedouczona czy robiła tak celowo. I pomysleć, że z 28 rehabilitantów w ośrodku polecono własnie ją, jak specjalistkę od niemowlaków. Pójdę jej podziękować. Teraz będziemy jeździć do poradni przyszpitalnej. Już po kilku sesjach na oddziale Mała turla się jak szalona w łóżeczku.
Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuje za wszystkie ciepłe myśli i słowa.
tlyko teraz oczy dookoła głowy to za mało
:-( kurcze, ale uspokajała sięszybko na rękach, za to odłożona po chwili znów histeria, teraz jużśpi od 1,5h, więc może przeszło, zobaczymy jutro, jak nie to chyba ją lekarzowi pokażę.