• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

apistella wiesz właśnie nikt mi jej nie zlecił,ale teraz jak skończą się zastrzyki pojadę na kontrol i wspomnę o tym.....;)

spring kochana dzieki za wieści my tu cały czas jesteśmy z Wami i trzymamy kciuki!! będzie dobrze!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!
Witam siepo wieczornymkoncercieipokazie sztucznych ogni. Może któraś chce się zamienić na mieszkania;-)?
Spring, szpital na Batorego znam od podszewki. Dwa razy leżałam na trójce, tam gdzie Wy, tylko piętro niżej, a trzy razy na piątce. Tam tez rodziłam moją Niunię. Budynek może nie wygląda zachęcająco, ale personel jest naprawdę fachowy. Nie wiem jak na pediatrii. Ja ostatnio byłam w Ligocie. Tam przynajmniej warunki niezłe. Trzymajcie się i nie dajcie służbie zdrowia!
A ja zmykam na ćwiczenia. Od dzisiaj męczymy się cztery razy w tygodniu. Mam nadzieję, że spodziewane efekty szybko przyjdą.
Miłego dnia!

Młodemu chyba znów ruszyły ząbki, w nocy co 20-30minut budził się z płaczem:( Jestem nieprzytomna:-( Ale zapowiada się piękny dzień, więc nie ma się nad sobą użalać.
Pamięta ktoś jeszcze Mamii? - okazało się, że studiowałyśmy razem na roku i część zajęć nawet miałyśmy ze sobą:tak: Niezłe jaja:szok:
Apistella
- współczuję złego samopoczucia Córci. Ja od razu włączałam śliwki z jabłkami z G do diety, bo też mieliśmy na początku przygód słoiczkowych problemy z koopą. Jak boisz się dać malutkiej to Ty zjedz parę suszonych śliwek.
Alamiqa - powodzenia na ćwiczeniach &&& ja dziś mam dzwonić do ośrodka i ustalić termin ćwiczonek.

Witam się :) Wczoraj mnie nie było bo cały dzień mi czacha dymiła , zbliża się @ więc mnie męczy :). Mały miał dwie pobudki , zjadł i zasypiał nawet bez smoka.Zęby mu dokuczają znowu bo wszystko gryzie i ślini się tak że koszulkę ma mokrą :) zdaje się że prawa górna jedynka się wykluwa , ciekawe kiedy się pojawi :). Mój skarb jeszcze nie siada sam ale jak mu dam ręce to siada pięknie i siedzi trzymając się moich rąk :)

Spring Tobie się ostatnio wszystko wali na głowę ale mam nadzieje że wyniki będą dobre i wyjdziecie :* Raz na wozie , raz pod wozem u Ciebie nie długo będzie to pierwsze :)
Marlenka super że wszystko dobrze i gratki z okazji zostania ciocią :)
Wierka chrupki to kaszka kukurydziana i woda :) Kaszkę kukurydzianą można pododawać już po 4 miesiącu a łatwo się rozpuszczają w ślinie więc zakrztusić się też trudno :)
Julia mam nadzieje że Dominiczkowi już lepiej :*
Pinka Gratki dla Eryczka :)
Pabella co do Adamka to niestety było do przewidzenia , Kliczko to wielkolud :) Tomka Adamka osobiście szanuje bardzo , we dług mnie walka była nie równa bo między nim są zbyt duże różnice fizyczne :) Ale podziwiam odwagę Tomasza Adamka :)
Wszystkiego naj dla Zosi , Gosi i Emilki z okazji pół roczku :**
Magdzior gratuluje pierwszego "Mama " mój już od miesiąca mówi ale jak powiedział pierwszy raz też byłam bardzo wzruszona :)
Alamiqa witaj w klubie ja mieszkam przy samym rynku i też niestety mam atrakcje dodatkowe ciągle , koncerty , fajerwerki i tak dalej :)
Ewe Gratki za pierwsze "TATA" jak mój powiedział pierwszy raz "Tata" to Emek mało nie zaczołga po suficie chodzić ze szczęścia :)

Witam sie i ja po długiej nieobecności

młoda dawała nam nieżle do wiwatu ostatnie dni w nocy budziła sie ponad 20razy a my chodziliśmy jak śniete ryby nameczy nas ząb wybiła sie tylko ciutka i odpuścił a moje dziecko spowrotem jest aniołeczkiem i możecie nie wierzyć ale jeszcze śpi!!!! nie mam zamiaru jej budzić no i w końcu zaczeła normalnie jeść bo przez te ostatnie dni to masakra była nic nie chciała jeść o piciu nie wspomne ale już jest wszystko ok
wybaczcie ale nie dam rady was wszystkich nadrobić ale postaram sie być o vteraz w miare na bierząco a teraz uciekam robić gołąbki:)

:-Dwitam

W sobotę dzwoniłam do kolezanki ktora rodziła i wyobrazcie sobie dziewczyna meczyła sie 52h :szok::szok: bole byly a rozwarcia nic dawali jej wszystko co popadnie i nic nie działało na koncu zrobili jej CC jak dla mnie masakra.........

sto lat dla wczorajszych i dzisiejszych solenizatów!!!!!!!!!!!!!!

Spring- trzymam kciuki za dobre wyniki i powrót do domku;-)
Ewe- gratulacje dla Emilci za piekne picie z niekapka i pierwsze słowka:tak::tak:
Patris- współczuje@ ja dzis mam 3 dzień ale w sobote myślałam ze umre...........
Alamiga- trzymam kciuki za ćwiczonka Aluska da radę dzielna baba z niej...
Magdzior- jeszcze troszkę a słowo mama bedziesz słyszec co chwilkę:-D ja na poczatku nie mgłam sie przyzwyczaić jak wiki mówiła mama hehe takie dziwne dla mnie to było...
patik- u nas tez płacz marudzenie słaby apetyt ale w tym tyodniu 2 zabek powinien juz byc....

Nikitka w przedszkolu my za godzine sie szkujemy i wychodzimy pogoda cudna wieje i leje chyba czapkę dzis ubiorę zeby mnie czacha nie dymiła.....

pozdrowionka

Hello
Nie miałam możliwości się do Was wczoraj odezwać,bo dzień minął nam na łowieniu ryb:-)
M miał swój dziewiczy połów,bo nigdy w Anglii nie łowił a ze w Polsce ciągle chodził na ryby to możecie sobie wyobrazić jak się cieszył,niczym dziecko:-D A i zapomniałam się pochwalić ze już drugi tydzień korzystamy ze spacerówki:tak:.Nasza jest bardziej na pól leżąco i Jamiemu jest w niej wygodnie także lubi mi na spacerach zasypiać.

:happy::happy:Gratulacje dla naszych solenizantów z wczoraj i dziś:happy::happy:

papcia Lenka pewnie odsypia ta walkę z ząbkowaniem.Przypomina mi się jak Pinka pisała ze Eryk miał podobnie i miała po tym wszystkim 5 dni wycięte z życiorysu:-)
patris dzięki,tak myślałam ale wolałam zapytać,dzisiaj skocze do polskiego sklepu
magdzior popatrz jaki ten świat mały:-) co do ząbkowania to chyba każdy musi swoje niestety przejść
alamiqa miłych ćwiczeń ;-) Co to za koncerty masz za oknem??
apistella pamiętam jak vetka mi radziła ze sama marchew zatwardza i dobrze by było podawać ja z ziemniaczkiem a z tym wyginaniem się do tylu to Jamie tak miał jak go wzdęcia męczyły wiec moze dalej jej było coś nie tak na żołądku
spring jestem z Toba,mam nadzieje ze Ania już lepiej i dzisiaj was wypuszcza.Człowiek przychodzi do szpitala się wyleczyć a tu jeszcze może się bardziej doprawić..oby Anie wszystkie ewe brawo dla Emilki,100ml to wcale niemało well done :tak:My tez przechodzimy na niekapek
marlena po tylu %%%%,które postawiłaś to bratanek będzie zdrowo rósł:tak: p.s.uwielbiam imię Oktawian ale w wersji żeńskiej i kiedy byłam w ciąży i wybieraliśmy imiona to dziewczynka miała być na 100% Oktawia:-)
pinka 52h-rekord:tak: i po co ja tak długo trzymali,zamiast wcześniej jej bólu oszczędzić:wściekła/y: przecież to stres dla dziecka.Mam nadzieje ze już wszystko z nimi dobrze&&& co do pogody to u nas tez pięknie:-D wieje i leje

Ostatnia edycja:
Meldujemy się po ćwiczeniach. Mała była super dzielna. Cały czas śmiała się do rehabilitantek. Nawet nie wiem kiedy minęło pół godziny. Teraz sobie słodko śpi. A ja musze trochę odgruzować mieszkanie po dwutygodniowej nieobecności. Do poczytania później.

Pinka 52 h czy Oni powariowali w tym szpitalu :szok: , u nas to parcie na poród sn zaczyna być absurdalny :wściekła/y:.Współczuje koleżance i dzidziusiowi też :-(
Alamiqa super że rehabilitacja udana :) Szybkiego odgruzowania mieszkania życzę :)

A głowa mi dalej pęka , ja mam w środę dostać eh :/

reklama
Mój jak zwykle odwalił numer i już 2 godziny śpi.W piatek mi tak pokrzyżował plany,jak miałam po czapkę i latawiec jechać wiec przełożyłam to na dziś i co??Jamek śpi w najlepsze:-D
Musze częściej na pogodę narzekać bo się rozpogadza:tak:

patris
Ciebie tak zawsze głowa przed @ boli??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry