Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na noc zostawili mnie w szpitalu na bserwacji
dobranoc dziewczyny i dziekuje za wsparcie jestescie niezastapione
odezwe sie jutro po USG 3majcie kciuki 
Wychodzę dokładnie z takiego samego założenia. Niestety w Polsce nawet wielu lekarzy, zwłaszcza państwowo, nie kieruje kobiet na badania prenatalne, uważając, że to pretekst do aborcji. Albo potrafią wprost powiedzieć, jak żonie mojego teścia, która rodziła dziecko w 44 roku życia, że skieruje ją na badania, ale po 20 tygodniu, kiedy nie będzie już mogła dokonać ewentualnego przerwania ciąży. Paranoja! Prawo prawem, a zawsze znajdą się jacyś nawiedzeni obrońcy moralności.Hej dziewczyny
Nie do końca się zgodzę - jeśli wychodzi cos nie tak w aminopunkcji (czyli badaniu inwazyjnym) masz czas się przygotpwać do pewnych rzeczy, przeorganizawać niektóre sprawy, np. zmienić szpital, lekarza, dowiedzieć sie na co sie przygotować. A to ważne. W przypadku wad genetycznych towarzyszom im często wady serca czy układu nerwowego które można korygować, czesem jeszcze w łonie matki czasem w pierwszych dniach życia, stąd np. ważne jest miejsce porodu.
i w nocy podlaczyli mi kroplowke no ale cos nie bardzo chce urosnac.Dobrze ze internet jest darmowy to przynajmniej zajmne sie czyms na moment zeby nie myslec....Przyjemnego dnia wam zycze