Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w kilku nie chcieli nawt ze mna rozmawiac bo im sie limity skonczyly...ale jakims cudem udało mi sie zapisac macka na 1 grudnia...hehe, na pewno pisałaś o swoim a nie o moim dziecku ;-)moja młoda najbardziej mnie śmieszy, kiedy jest mega padnięta, już ledwo na nogach stoi ale wstaje w łóżeczku, trzyma się kurczowo rękami i ryczy... bo nie ma siły staćco upadnie klęka wstaje momentalnie i znów ryk bo nie ma siły, ale stoi i tak w kółko. jakie to durne
![]()

Do 1 grudnia już blisko i wszystko będziesz wiedzieć (a przynajmniej COŚ
)
Cały okres noworodkowy przeszłyśmy w czystych bodziakach i innych fatałaszkach, ale w rozmiarze 74 to chyba nic nie odsprzedam przez tą Srajdę 
TVN mnie uświadomił, ze w Japonii poproszenie o znieczulenie przy porodzie jest w bardzo złym tonie
i jest ono dostępne w bardzo niewielu szpitalach.. A znowu TVP odwiedził pan Zawitkowski (chyba pokłócony z poprzednią stacją
) i dokładnie tłumaczył, dlaczego chodziki i skoczki to największe zło.. Aha, a pchacze polecał dla dzieci, które już potrafią same chodzić, nie wcześniej..AAAAAAAAA, czyli jednak on taki "multistacyjny" jest ;-)Pabella- Zawitkowski był wczoraj w TVN:-)
Wg mnie chyba chodzi o o to,żeby choć trochę sobie i dziecku pomóc
Co kraj to obyczaj...