Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Żywym przykładem jest Piotruś futrzaka,martwiła się, że Piotruś to leniuszek, a z dnia na dzień przegonił większość dzieci.
Zosia zrobiła się straszną złośnicą - nie dostanie tego czego chce i krzyk na całego, łącznie z łzami - wystarczy oddać jej zabawkę i od razy uśmiech na twarzy! W weekend miałam gości, więc i zrobiliśmy wieczór Mikołajkowy:-) dziewczynki zadowolone z prezentów, jedynie nocnik Zosi nie przypadł do gustu, bo ucieka z niego zanim jeszcze porządnie usiądzie
już czuję że będą jaja z nocnikowaniem

u nas też szał ciał, do tego Zośka zaczęła sie po prostu puszczać jak tylko coś ją zainteresuje, wiec cisnienie ze strachu podnosi mi się średnio kilka razy na dzień!jeszcze trochę i twoja Gabi moja przegoni wagowoważy już 8500g i ma 75cmwidzicie jak mi na siatce podskoczyła?
moja duża Dziewczynka
![]()
Wy się pniecie po centylach, a Gaba odkąd zaczęła raczkować spadła już z 90. poniżej 75 
Diablica mi rośnie no!jeszcze trochę i twoja Gabi moja przegoni wagowoWy się pniecie po centylach, a Gaba odkąd zaczęła raczkować spadła już z 90. poniżej 75
![]()
To jak już coś wypróbujesz z tym odstawianiem, to mi podrzuć, może u nas też w końcu coś zadziała.