reklama
krowkabordo
Fanka BB :)
Ola, ale Małgosia się zmieniła! Taka już "dorosła" jest :-). rodzeństwo się szykuje? ;-)
Szkoda, że forum upada a raczej upadło.. Mamusie mobilizujcie się i do pisania. Nasze skaraby coraz bardziej aktywne na każdym polu a problemów co nie miara.
Mamy przybywajcie!!!
Szkoda, że forum upada a raczej upadło.. Mamusie mobilizujcie się i do pisania. Nasze skaraby coraz bardziej aktywne na każdym polu a problemów co nie miara.
Mamy przybywajcie!!!
krowkabordo
Ola- planujecie rodzeństwo?
My już produjkcję zamkneliśmy, ale nie powiem już mi tęskno za brzuszkiem.Jasio super sprawdza się jako starszy brat a siostra go uwielbia. Śmieją się razem jak dwa cudaki. No i czas leci masakrycznie szybko przy dwójce.
My już produjkcję zamkneliśmy, ale nie powiem już mi tęskno za brzuszkiem.Jasio super sprawdza się jako starszy brat a siostra go uwielbia. Śmieją się razem jak dwa cudaki. No i czas leci masakrycznie szybko przy dwójce.
krowkabordo
Adaś zostanie w dobrych rękach no i chłopaki będą bardziej się cieszyć z Mamusi jak wróci z pracy! Każdy skorzysta :-)
U nas Jasiek wyleczony, nakaz pójścia do przedszkola dostał na poniedziałek. Adela też wychodzi z przeziębienia. A mnie od wczoraj po wielkim bólu zatok i takim katarze leci z nosa krew. Nie ciągiem ale jak dmuchne. Czy to może przez zatoki, przemęczenie czy przez co?
A najważniejsze to dziś jadę do fryzjera,może znów poczuje się kobietą!:-)
U nas Jasiek wyleczony, nakaz pójścia do przedszkola dostał na poniedziałek. Adela też wychodzi z przeziębienia. A mnie od wczoraj po wielkim bólu zatok i takim katarze leci z nosa krew. Nie ciągiem ale jak dmuchne. Czy to może przez zatoki, przemęczenie czy przez co?
A najważniejsze to dziś jadę do fryzjera,może znów poczuje się kobietą!:-)
Ostatnia edycja:
Brawo! Szybko Ci się zregenerowały dzieciaki :-) A mój Jan łazi z katarem i kaszlem, co podleczę to za chwilę znowu, ale temp brak, osłuchowo czystko, więc nie dramatyzuję 
A Ty se musiałaś śluzówkę rozwalić, albo to od zatok jak z żółtym gilem?
Jak wrócisz od fryzjera to fotę na fejsie pokaż obowiązkowo!! Ja byłam jakieś 2tyg temu, ale jeszcze farba czeka..

A Ty se musiałaś śluzówkę rozwalić, albo to od zatok jak z żółtym gilem?
Jak wrócisz od fryzjera to fotę na fejsie pokaż obowiązkowo!! Ja byłam jakieś 2tyg temu, ale jeszcze farba czeka..
krowkabordo
No żółty gil oczywiście.Może poprawiłam inhalacją. Chociaż już mnie tak oko nie boli chociaż. Fotę powiadasz. hhmm hehe :-). Jadę do takiego fryzjera, który robi co chce więc mogę popasć w depresję jak wrócę 
. Jak siadam na fotel to mkówi tylko -żebym nie musiała nic robić!- 

reklama