dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Cześć Marcóweczki!
Podczytuje Was czasem, ale zeby napisac juz nie starcza mi czasu
U nas- tj u mnie i Fasolinki wszystko ok. Czekam z niecierpliwościa na usg, ale jeszcze se troche zaczekam bo dopiero 27go mam.
Mdłości nadal męczą, ale jakby ciut mniej. Za to czuje sie straaaasznie zmęczona od rana do wieczora i nic mi sie nie chce. Ale okazało sie, ze mam dośc niskie ciśnienie i to by sporo tłumaczyło.
Całuje Was wszystkie bardzo mocniasto i życzę miłego dzionka bez mdłości
.
Podczytuje Was czasem, ale zeby napisac juz nie starcza mi czasu

U nas- tj u mnie i Fasolinki wszystko ok. Czekam z niecierpliwościa na usg, ale jeszcze se troche zaczekam bo dopiero 27go mam.
Mdłości nadal męczą, ale jakby ciut mniej. Za to czuje sie straaaasznie zmęczona od rana do wieczora i nic mi sie nie chce. Ale okazało sie, ze mam dośc niskie ciśnienie i to by sporo tłumaczyło.
Całuje Was wszystkie bardzo mocniasto i życzę miłego dzionka bez mdłości
.
,najadłam się wstydu nie mało,a komentarze ludzi tez były denerwujące
ogólnie poduszka jest fajna żeby np podłożyć sobie pod głowę lub nogi. Jest twarda, bo wypełniona granulatem styropianowym. Może bardziej się przyda jak brzuszek urośnie :-)
tymbardziej, ze w pracy jestem tylko dzis, bo od jutra siedze w domciu z Hubertem - rodzice wyjeżdzaja i nie mam go z kim zostawic, więc biorę wolne:-) wyspie sie przynajmniej, mam nadzieje;-):-)