reklama

Marcóweczki 2011

Dziewczyny ile może trwać ból owulacyjny?? Bo mnie boli nawet bardziej teraz i biegam co chwila do wc sprawdzam czy nie dostałam @:/ i mam spuchnięty brzuch jak przed @ nie moge spodni zapiąć

Mojego M dopiero teraz udaje się wysłać po zakupy, i jeżeli sam idzie to wychodzi taniej bo ma zawsze się coś do czegoś przyda:)) ale za to jak idziemy razem to cały sklep nasz;))))

mnie nie raz przy owulacji boli nawet ze 2 dni

reklama
A mi się nic nie chce, ani zakupów, ani sprzątać, ani gotować :p Spać - o tak! To bym mogła całą dobę..
Ale w lodówce mamy już chyba tylko światło, więc trzeba będzie na zakupy się wybrać.. Może zrobię tak jak Wy - listę dla małża i zobaczymy jak się spisze.. Zachwycony nie będzie, ale może jak dobry obiadek mu zrobię, to się zgodzi..
Kupiłabym udka i zrobiła w tym czardziejskim worku ;) tylko jak ja zniosę zapach w mięsnym a potem w domu mycie tych nóg łeeeeeeee

futrzakowa, u mnie myslenie zaniklo, a mam prace kreatywna ;) ale sie staram jakos chociaz mysle tylko o tym, ze mi troche niedobrze ;)

zakupow nie lubie i mi sie nie chce i nigdy nie wiem co kupic do jedzenia, szczegolnie, ze o czym pomysle to nie ma(bialy ser, kabanosy, NORMALNE maslo a nie margaryna, metka, normalny chleb, normalne bulki, budynie, sledzie w oleju z jablkami, SMALEC, zurek................)
i jak robic zakupy jak jest tylko cukinia i baklazan ;) zamiast warzyw;)

witam laseczki

wlasnie z pracy wrocilam a na obiad mąż FRYTKIIIIIIIIIIIIIII zrobił schabowy i surówka ahahahahahah zaraz padne normalnie;-)

zaczelo padac brrrrrrr a ja mialam isc z córcia do miasta rajstopki do urodzinowej sukienki kupic...........whhhhhhh moze jak zjem to przejdzie;-))

Ona- masz racje nie wyspalam sie ostatnio wogole sie nie wysypiam;-( mam nadzieje ze to sie zmieni
Scarletka- a dziekuje wiki juz lepiej ;-)) najgorsze jest to ze ona strasznie pacze wrecz krzyczy jak wymiotuje..........;-(

a co do ruły to mi tez sie nie chche czasami mam tak ze naczynia caly dzien zmywam bo mi sie nie chce i tu by sie zmywarka przydała;-)

Pinka zmywarka fajna rzecz ale nie rozwiazuje wszystkich problemow,z kim bym nie rozmawiała to wszyscy twierdza ze przy zmywarce zawsze pojawia sie problem kto ma ja załadowac a potem wyładowac ,hihi ;)

a ja miałam zrobić sobie popołudniową drzemkę i ...spałam 2,5 h
Myślenie wyłączone - a miałąm artykuł pisać, fizycznie też jakaś padnięta jestem mimo spania

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry