Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja dzisiaj jestem w paskudnej formie upał, że nie ma czym oddychać. pospałam 2 godziny i wstałam bardziej zmęczona i w gorszym humorze niż się położyłam. na spacerze nie miałam siły ruszyć ani ręką ani nogą. troszkę energii dodał mi cheeseburger, którego mi się nagle zapragnęło, ale on miał smak!!!
dziekuje za gorace przyjecie :-) oby do marca.... ja tez mam nadzieje ze duzo nie przytyje (ha...marzenie) ale narazie to tak jakbym schudla bo apetyt niezbyt, od czasu do czasu jakies zachcianki na....fasolke szparagowa uwierzycie???
hej dziewczyny, dol ciazowy chyba mnie napadl od wczoraj..i w ogole zle sie czuje. Spedzilam dzien ogladajac Brzydule i to tylko dlatego, zeby zobaczyc jak sie zmienia.
Harsh ja tez dzis miałam kipski dzien,pomogł mi spacer ze znajoma z osiedla i naszymi psami.Znajoma poł roku temu urodziła coreczke takze rozumie wszystkie moje ''bolaczki''