Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kochane byłam u gina zapytać o te tabletki i dał mi jednak odrazu 2 opakowania duphaston-u , wiec biore dalej, i jestem spokojniejsza .... Dobranoc i do jutra )))
Mnie tez juz cos sen zaczyna meczyc wiec uciekam do wanienki i pod kołderke.
Trzymam kciuki za wizyty marcoweczek u doktorkow i w urzedach.
Kolorowych snow.
Ola...moja waga też narazie stoi , albo się waha w dół i tak się zastanawiam czy się cieszyć czy też martwić...ale będzie dobrze Scarletka...jestem obok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niestety ja też miałam dziś kiepski dzień, nic się nie chciało, wszystko wkurzało...i bolał brzuchol ech...mam ochotę na ciepły prysznic i lulu...tak więc moje drogie mamy życzę spokojnej nocy a Tobie Futrzaczku grzecznego maleństwa w nocy ;D
ja tylko nas sekunde dzis cezzzzzzzzzzzzzzzki dzien mialam wszytsko mnie boli wlasnie wcianam sobie na odrpezeni głowe swiezego slonecznika alez on pyyyyyyyyyyyyszny
witam nową mame!!!!!!!!!
wszystkim tym ktorzy maja jutro wizyty zycze powodzenia...............
I ja już po prysznicu. Nie chce mi się nawet czekać aż mi głowa wyschnie lecę od razu do łóżka a jutro będę najwyżej straszyć.
Dziś się kładę z przyrzeczeniem, że jutro ma być LEPIEJ! Może nieraz nie jest to zależne ode mnie, ale postaram się jutro mieć lepszy humor i zrobię wreszcie coś pożytecznego.