Scarletka
Mama Piotrusia i Bartusia
Scarlet - to superowo, odpoczywaj teraz ;-)
a ty kochana gdzie biegasz do ginka jak można wiedzieć? i gdzie myślisz odwiedzić porodówkę?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Scarlet - to superowo, odpoczywaj teraz ;-)
a ty kochana gdzie biegasz do ginka jak można wiedzieć? i gdzie myślisz odwiedzić porodówkę?![]()

Kochana po pierwsze spokój!!! leukocyty do 5 to norma,jeżeli miała byś chore nerki to bilurbina była by w moczu,co bo bakterii to wystarczy że się nie podmyłaś albo pojemniczek był brudny. Najlepiej skocz nawet do rodzinnego i pokaż wyniki ja ostatnio też narobiłam paniki a okazało się że nic mi nie jest)
i początkowy mocz też podobno nie może być, tylko musi być "środkowy". A nie miałam prawie czym siusiać bo dzidzia wycisnęła ze mnie w wszystko w nocy i myślałam, że musi być poranny mocz i się spieszyłam, bo mężczyzna mnie odwoził,a do tego taka głodna nad czo byłam, no i wyszło jak wyszło.
Głupio mi, że krzyku narobiłam, bo to pewnie nic takiego, bilurbina jest w porządku, a zapalenia pęcherza już miewałam, więc to może być to, choć nic nie czuję.
ja miałam przez weekend gości, a więc piątek okazał się dniem gospodarczym i trzeba było domek doprowadzić do jakiegoś normalnego stanu, w poniedziałek pojechaliśmy do moich rodziców i dzisiaj jak wróciliśmy do nie umiem dojść do siebie po podróży:-( totalne osłabienie! dzięki Bogu moja Hania położyła się ze mną popołudniu pomimo 2 godz. drzemki w samochodzie i mogłam odetchnąć