Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skąd ja to znam, M też w takiej firmie pracował i urlop to tylko gdy na 15 sierpnia był dłuuuugi weekend.Marta ja wzór Matki PolkiWszystko dla dzieciaków zrobi
Scarletka pocieszę Cię faktem, że mój eM też nie miewa urlopów :/ Pracuje w firmie, która produkuje okna, więc zimą mają przestoje i wtedy każą im wybierać urlopy (bo inaczej wolne bezpłatne), a latem zap..ol od 6ej do 18ej :/ Takim sposobem byłam w Egipcie w styczniu hahahahaha i wróciłam z zapaleniem zatok, za duży skok temperaturowy i szok, a tak w ogóle to wcale za ciepło nie było, w dzień owszem, ale wieczorami ok. 15 bez rewelki..
To był nasz ostatni wypadTeraz pewnie dluuuugo nigdzie nie pojedziemy, może tak z roczną, półtoraroczną dzidzią dopiero..
To ja już sama nie wiem - bo USG miałam robione akurat w 12 tygodniu. No a wg. USG to już zdecydowanie 13 tydzień. Się zobaczy.Pogadałam z przyjaciółką i ona mówi, że do 12 tygodnia dzieci się rozwijają mniej więcej tak samo i ustalona wówczas data jest natrafniejsza, a po 12ym tyg to już jedne szyciej, drugie wolniej![]()
No właśnie: helooooołłłłł?!!Gdzie to uczucie błogości, podobno kobieta w ciąży ma uczucie, że kocha cały świat i wszystko jest cudowne.......
Helooooooooooołłłł??

Podpisuję się wszystkimi czterema kończynami!!! Wreszcie przyda się mój puchnący w komputerze folder "POKÓJ_FASOLKA"Futrzaku i spółko - mam kolejną propozycję na wątek i nie uważam, żeby to było za wsześnie:
"Urządzamy pokoje naszym Maluchom"![]()
Co Wy na to????

to zakładaj malinka:-)