Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam taka specjalna,ale myslę, ze spokojnie wystarczy mały jasiek. Spróbuj, może pomoże?
) a po drugie... odpukać... w razie draki pojedyncze "gadżeciki" się na pewno nie zmarnują bo jestescie młodzi i na pewno chcecie dzidzię:-) a po trzecie czasem kupno nawet jednego bodziaka potrafi nieziemsko podnieść na duchu:-) ja z kolei dziś się wkurzyłam na mojego m - podsumowując wygarnęłam mu że życzę mu by był w ciąży i wtedy zobaczy jak się czuję i czemu tak narzekam na brak inwencji/skupienia w pracy
wiem że on się źle wysłowił...ale chwyciłam go za słówka (oj ja zła i paskudna:-( ) , po czym powiedziałam że jest mi przykro i tyle... ehhhh...
Lekarz zleca badania jakie trzeba, ma zawsze dla mnie duzo czasu podczas wizyty i wszystko jest ok.
.Futrzakowa, ja też nie śpię w nocy, tylko do kibelka ganiam. Najgorzej jest od razu po położeniu, na sam start są ze 3 wizyty w klo.
Ale ogólnie coraz ciężej sobie znaleźć właściwą pozycję i chyba nadchodzi pora zakupu specjalnej poduszki dla ciężarówek.
juz czasem proszę mojego m żeby zrobił za mnie
ale niestety się nie da:-(
ale teraz tak sobie myślę że to raczej nie tylko tłuszczyk bo brzusio ma taki stabilniejszy/twardszy kształt... dziś bądź jutro zrobię zdjęcie to same zobaczycie i powiecie czy to już brzusio ciążowy czy może jednak moje zapasy 

noc minęła w miarę poprawnie..dwa razy wstawałam do wc...