futrzakowa
yea! to ja!
to jak trzymasz te kciuki aż do ich powrotu to jak zrobisz sobie to sniadanko? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Corilla - to leż i uważaj na siebie...no i oczywiście wpadaj tutaj jak najczęściej!
tulip - heh...normalnie odpowiedziałabym że wszelkie wątpliwości co do łykania tabletek powinien rozwiać twój ginekolog...ale jak zabronił ci smarować się kremem...to ja tego nie skomentuję... może jeszcze zabronił w ogień patrzeć? przepraszam że ja taka oschła ale kurcze...mógł powiedzieć jakich składników w kremie unikać... bo niesmarowanie się wydaje mi się śmieszne... mi mój ginek pozwolił się farbować i malować paznokcie ... nie chcę wiedzieć co by powiedział twój...
no i ja się smaruje kremem- Mustela - jest napisane że mozna już od początku się smarować... no i tak już patrząc krytycznie ... to czemu by nie używać kremów dla niemowlaków czy oliwek dla niemowlaków? no co jak co ale one nie powinny zaszkodzić? czy się mylę?
no i dobranoc laseczki!

A ja właśnie jadłam 2 kanapki z pasztetem i ogórem i jabłko bo nockę w kuchni miałam.dobranoc niewiasty!!!!!!!1
tylko nie jesc po nocach haahhaaha

?