reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
fajne ciuszki,ja też siedze i oglądam bo niedługo przestane się mieścić
)
hej 
widze,ze zakupy pelna para
do mnie mama przylatuje 29-go wiec tez pobuszowalam dzis na allegro
wysylka bedzie do pl. i mama mi wszystko przywiezie 
z tym,ze ja kupilam nie-ciazowe ciuszki,ale takie ,poki co spokojnie bede mogla w nich chodzic.
musze od jutra czesciej zagladac bo nie w temacie jestem,a w weekend nie zawsze jest czas na nadrabianie
widze,ze zakupy pelna para

do mnie mama przylatuje 29-go wiec tez pobuszowalam dzis na allegro
z tym,ze ja kupilam nie-ciazowe ciuszki,ale takie ,poki co spokojnie bede mogla w nich chodzic.
musze od jutra czesciej zagladac bo nie w temacie jestem,a w weekend nie zawsze jest czas na nadrabianie
K
koncia
Gość
dzięki dziewczyny za info o opryszczce. Mam nadzieję, że nie przeniesie się niżej, bo rękawiczek nie używałam do tej pory 
nadal czuję straszny ból w górnej części klatki piersiowej, szczególnie przy oddychaniu, do tego straszny ciągnący ból w tyle szyi, który przyprawia mnie o gorszy niż migrenowy ból głowy:-( myślałam, że przejdzie, ale obawiam się, że znów nie zmrużę oka.
W tym tyg. M ma nocki, smutno mi :-(
katjusza, piękne ciuszki, dobrze zrobiłaś, czasem trzeba zaszaleć.
cliford, jak tam twoje gardło? Mam nadzieję, że już lepiej.

nadal czuję straszny ból w górnej części klatki piersiowej, szczególnie przy oddychaniu, do tego straszny ciągnący ból w tyle szyi, który przyprawia mnie o gorszy niż migrenowy ból głowy:-( myślałam, że przejdzie, ale obawiam się, że znów nie zmrużę oka.
W tym tyg. M ma nocki, smutno mi :-(
katjusza, piękne ciuszki, dobrze zrobiłaś, czasem trzeba zaszaleć.

cliford, jak tam twoje gardło? Mam nadzieję, że już lepiej.
Katjusza nie masz co miec wyrzutow sumienia co do jedzenia,przeciez nie robisz tego co dziennie.Ciuszki sa super,te jensy fajne,mozesz mi podac linka do nich?
Ja tez dzis kupiłam sobie ciuszka, taki przyszłosciowy sweterek,fason jakby płaszczyk ale z grubej dzianiny.
Ja tez dzis kupiłam sobie ciuszka, taki przyszłosciowy sweterek,fason jakby płaszczyk ale z grubej dzianiny.
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Katjusza
te jensy fajne,mozesz mi podac linka do nich?
do usług ;-)
ES_JEANSY DLA PRZYSZLEJ MAMY PIEKNE I WYGODNE TU M (1213111375) - Aukcje internetowe Allegro
H
Harsharani
Gość
hahahaha
ale sie okupilas! Super
Ja wstawilam na rzeczach dla dzieci to co kupilam.
Wyslalam mamie na tego prawnika i mi zostalo...wiec zaszalalam...
Wyslalam mamie na tego prawnika i mi zostalo...wiec zaszalalam...
Ewi82
Fanka BB :)
Nie mają sklepu tylko tam produkują i stamtąd wysyłają zamówienia allegro. Ale można pojechać, pooglądać i kupić. Są jeszcze te wszystkie rzeczy które oferują na allegro
jakieś getry, tuniki, spodnie dresowe i te niby dżinsowe, jakieś pasy itd. Do 15 mają otwarte.
reklama
Katjuszka dzieki wielkie,te sa najładniejsze ze wszystkich ktore mi wpadły wczesniej w oko.
Papciarkowa ja sweterek kupiłam w Tesco na przecenie(i jeszcze miałam kupon znizkowy
).Jesli chodzi o kurtke to nic nie widziałam,ja to bede zmuszona zima chodzic w moim płaszczu ktory ma fason ''szlafroko-prochowca'' i jest dosc szeroki i ciepły bardzo.Nie lubie go bo jest długi i ciezki ale niestety raczej nie bede mogła sobie pozwolic na cos nowego 
Papciarkowa ja sweterek kupiłam w Tesco na przecenie(i jeszcze miałam kupon znizkowy