reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Mój M się tylko do czajnika dotyka;))

Ja w poprzednie ciąży przynajmniej pół godziny wybierałam płyny,proszki,szampony itd...wszystko mi śmierdziało nie do wytrzymania echhhh

ja niemam zapachowego problemu to znacczy to co mi pachniało zawsze dalej pachniało tylko o wielee za mocno aż sie w głowie kreciło teraz mi nic nie pachnie bo chora i nos zapchany !
jurto znowu do lekaża bvo leki nie pomagają jest gorzej zamiast lepiej,poużalam sie tu a co!
co do czajnika to wczoraj nalałam pół czajnika wody postawiłam na gazie(nie lubie elektrycznych)i poszłam do pokoju po godzinie zastanawiam sie czemu jeszcze nie piszczy ,ide do kuchni a tam w czajniku wody na dnie w kuchni sałna rzymska ,-zapomniałam gqwizdka klapnąc i jak miał gwizdac-jeszcze chwila a bym wode przypaliła -ciąża mi na mózg padła

Dzień dobry wszystkim śpiochom:-D. Ciekawe jaka będzie dzisiaj pogoda- troszkę chmurek na niebie ale może jakieś przebłyski słoneczka się pojawią:-). Plany na dzisiaj?? WYLEGIWANIE SIĘ:happy: a jutro do lekarza na kontrole:)już się ciesze:-)

ech ja widze za oknem chmury ale na słonku mi nie zależy -bom chora i zal mi bedze ze z młoda na spacer wyjśc nie moge-wczoraj teściów wysłałam z wnusia na spacer -założyli koszulki super babcia i każdy dziadek musi mieś swoją laske -i poszli z wnusią z wypięta klatą jak paw -ale z mężem mieliśmy śmiechu z nich

reklama
a ja obudziłam się bardziej chora niż wczoraj:/ masakra! wszystko mnie boli, oddychać nie oddycham, gardło pobolewa,uszy zapchane. nic tylko palnąć sobie w łeb.
to ja wracam do wyrka
buziaki Słonka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry